O româncă de 35 de ani a îngrozit Italia! Femeia a sedat şi bătut cu sălbăticie un bătrân, după care l-a jefuit

O femeie din Botoşani, plecată la muncă în Italia, a sedat şi a bătut un octogenar, după care l-a jefuit.

În 2016, Angela Alupoae, în vârstă de 35 de ani, a plecat din România şi s-a angajat în Italia, unde trebuia să aibă grijă de doi soţi octogenari, din oraşul Crotona. Femeia suferea de o boală neuro-degenerativă şi era inconştientă iar bărbatul era imobilizat la pat având grave probleme locomotorii.

Românca se pare că după ce a fost angajată a început să-l sedeze pe bătrân, după care l-ar fi bătut cu sălbăticie pentru a-l jefui.

„În conformitate cu constatările din anchetă, după ce l-ar fi drogat pe bătrân şi pe soţie, ar fi băgat în broasca uşii casei o cheie, pentru a întârzia eventual ajutorul specializat de pe ambulanţă sau pentru a face chiar imposibil accesul în casă.”, precizează ziarul calabrez ”Quotidiano del Sud”, potrivit reporteris.ro.

În urma loviturilor primite, bătrânul a suferit o fractură craniană şi comoţie cerebrală. A fost lovit atunci când a început să strige după ajutor. După ce s-a asigurat că şi bătrânul este în stare inconştienţă, botoşăneanca a început să caute prin casă diferite valori. A găsit 200 de euro şi câteva bijuterii, inclusiv verighetele celor doi bătrâni. Victimele au fost găsite de rude iar botoşăneanca a fost prinsă de carabinieri la scurt timp. În momentul de faţă sentinţa nu este definitivă în cazul Angelei Alupoae.
 

Citeste despre:angela alupoae, angela alupoae batrani italia, angela alupoae italia


Share On Facebook