O româncă a fost ucisă la Bruxelles, în apartamentul în care se prostitua

Publicat: 26/05/2018 | 21:45

O româncă a fost ucisă, cu bestialitate, la Bruxelles. Crima a avut loc chiar în apartamentul în care tânăra de 21 de ani se prostitua. (Console si accesorii gaming)

Românca a fost ucisă de un client. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost nemulțumit de serviciile prestate de tănără și a înjunghiat-o de 50 de ori. Bărbatul este acum arestat și urmează să fie condamnat pentru omor. Crima ar fi avut loc miercuri însă abia astăzi a fost prins suspectul. (CITEȘTE ȘI: REPLICA PENTRU CARE A FOST ÎNJUNGHIATĂ DE 30 DE ORI TÂNĂRA DE 18 ANI DIN BOTOȘANI)

Tânăra era în Bruxelles împreună cu iubitul ei

Românca a venit în Belgia împreună cu prietenul ei. Ea se prostitua, iar băiatul în vârstă de 19 ani vindea maşini. Prietenul tinerei le-a zis jurnaliștilor belgieni că voia să facă rost de bani pentru a se întoarce apoi în România unde să-și facă o casă și să înceapă o nouă viață. Tânăra plasase un anunț pe un site dedicat escortelor şi îşi primea clienţii într-un apartament din cartierul Etterbeek. Acolo a fost, de altfel și înjunghiată cu 50 de lovituri de cuțit. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...