O roscata focoasa calca pe urmele Nicoletei Luciu. In doar un an a reusit sa apara de trei ori in revista Playboy

Publicat: 21/01/2015 | 00:04
O roscata focoasa calca pe urmele Nicoletei Luciu. In doar un an a reusit sa apara de trei ori in revista Playboy

Desi nu este la fel de cunoscuta precum Bianca Dragusanu, Nicoleta Luciu sau Andreea Spataru, tanara Rellys Tonu a reusit sa le egaleze la numarul de aparitii in celebra revista destinata barbatilor.

In doar un an, Rellys Tonu a reusit performanta de a intra in gratii celor de la revista Playboy, editia din Romania. Dupa ce a pozat de doua ori si a reprezentat tara noastra la un concurs cu „iepurasi” in Filipine, roscata a fost din nou ofertata. Tanara este cu atat mai bucuroasa, cu cat pentru ea anultrecut nu a avut un final tocmai fericit.

 

rellys tonu

A inceput noul an in forta

 

Pentru Rellys, noul an a debutat cu un nou pictorial pentru revista Playboy. Roscata este la a treia aparitie in editia din Romania. In plus, tanara si-a mai aratat nurii si cu alte ocazii pentru aceeasi publicatie, insa editia din Filipine. Aceasta realizare este una extrem de mare tinand cont ca, in aceeasi situatie, cu mai multe aparitii nud, se afla Bianca Dragusanu, Andreea Spataru sau Nicoleta Luciu. Spre deosebire de cele mentionate mai sus, Rellys nu s-a bucurat de aceeasi celebritate, iar debutul ei a fost un simplu concurs unde mai multe tinere s-au inscris pentru a ajunge in paginile celebrei reviste.

Rellys a aparut pe coperta revistei Playboy
Rellys a aparut pe coperta revistei Playboy

Rellys este cu atat mai fericita de aparitie cu cat, la sfarsitul anului trecut era la un pas de a intra in depresie, dupa ce autoritatile din Statele Unite au intors-o de la aeroport pe motiv ca ar vrea sa locuiasca ilegal in America. Va reamintim ca, in luna decembrie, roscata a vrut sa petreaca Sarbatorile in SUA alaturi de familia ei. Desi a primit viza, in momentul in care a ajuns in aeroportul din America, autoritatile nu au lasat-o sa intre in tara, ci au trimis-o cu primul avion acasa. Acestea au motivat faptul ca Tonu are toate rudele in SUA si ca, cel mai probabil, va ramane ilegal in tara.

 

Rellys a pozat sexy pentru mai multe reviste pentru barbati
Rellys a pozat sexy pentru mai multe reviste pentru barbati

CITESTE SI:

Ea a innebunit barbatii prin pictorialele nud! Intra aici sa vezi cine este singura femeie din Playboy care nu a fost photoshopata

E sexy, a pozat goala si asteapta cu sa fie ceruta de nevasta: „Poate ca viitorul meu sot va cumpara revista cu mine”

 

Nicoleta Luciu a fost mereu o femeie provocatoare! Vedeta a castigat Miss Romania si a pozat in Playboy de sase ori
Nicoleta Luciu a fost mereu o femeie provocatoare! Vedeta a castigat Miss Romania si a pozat in Playboy de sase ori

Nicoleta Luciu, campioana la aparitii

 

De departe, cea mai ofertata vedeta de la noi pentru a-si arata nurii in celebra revista pentru barbati este chiar Nicoleta Luciu. Bruneta are nici mai mult nici mai mult de sase aparitii in Playboy. Dintre acestea, doua dintre pictoriale sunt realizate alaturi de Cosmina Pasarin. Desi Nicoleta a primit oferta de a pozat si pentru a saptea oara, acest lucru s-a intamplat dupa ce si-a marit sanii, bruneta a refuzat provocarea. Se pare ca Luciu nu a fost multumita de remuneratia care i se oferea.

 

Denisa Macovei