O sa-i plangi de mila! Gestul cutremurator facut in aceasta seara de fiica lui Meme Stoica! Dovada este aici

Publicat: 07/03/2014 | 22:14
O sa-i plangi de mila! Gestul cutremurator facut in aceasta seara de fiica lui Meme Stoica! Dovada este aici

Fiica lui Meme Stoica a postat, in urma cu cateva minute, o fotografie emotionanta pe o retea de socializare. In imagine, tanara apare in timp ce se tine cu tatal ei de mana.

Fiica lui Meme Stoica sufera enorm de mult, dupa ce tatal ei a fost arestat in urma cu trei zile. Daca pana acum nimeni nu a stiut nimic despre starea ei, in aceasta seara, tanara a dat primul „semn de viata”.

Memelusa

Ea a postat o fotografie emotionanta pe contul de Facebook, in care tatal ei o tine de mana. „Teo, noi suntem langa voi. Va iubim enorm”, a scris Ana Maria Prodan, cand a vazut imaginea.

 

Meme Stoica trebuie sa ispaseasca o pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare

Meme

Marti, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv la închisoare cu executare pe toţi cei opt oameni de fotbal judecaţi în dosarul transferurilor.

 

Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, la fel ca fostul impresar Ioan Becali, impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, fostul fotbalist Gheorghe Popescu a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, iar fostul acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, Gigi Neţoiu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

G.C.

Citește și...