O SA MORI DE RAS! Iohannis, luat In bascalie de Buzdugan si Morar

Publicat: 01/10/2014 | 12:04

Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru alegerile prezidenţiale, a fost ironizat de Buzdugan şi Morar în emisiunile matinale pe care aceştia le realizează la Radio Zu. Astfel, marţi şi miercuri Iohannis a fost subiectul glumelor celor doi.

Marţi, Iohannis a fost ironizat pentru cele 6 case pe care le deţine. Buzdugan l-a imitat pe Iohannis şi a declarat că doreşte să lanseze programul „A 7-a casă”, programul „Prima Masă”, pentru cei care nu au mâncat vreodată la un restaurant de lux din Herăstrău şi programul „Prima Oară”, pentru adolescenţii care nu şi-au început până acum „viaţa senzuală”.

Klaus Iohannis

Miercuri, Iohannis a fost criticat de cei doi prezentatori de radio pentru declaraţia referitoare la faptul că infiltrarea ofiţerilor acoperiţi în presă şi politică este un lucru normal. Iohannis a fost ridiculizat de un vasluian, personaj intepretat de Buzdugan.

CITESTE SI

Fernando de la Caransebes si Madame Clarance il voteaza pe Klaus Iohannis! “Tragem speranta ca ne va ajuta!”

Cat valoreaza de fapt cele sase case ale primarului Sibiului, Klaus Iohannis!

Buzdugan si Morar au facut glume pe seama lui Klaus Iohannis
Buzdugan si Morar au facut glume pe seama lui Klaus Iohannis

Acesta a spus că dacă Iohannis va fi ales preşedinte, judeţul Vaslui va deveni landul Vasluien, ziua naţională a României se va numi „Oktoberfest”, capitala va fi mutată la Piatra Neamţ sau Târgu Neamţ, toată lumea va primi câte un BMW „Ursuleţ”, iar în ianuarie se va sărbători festivalul frigului „Ger Mania”.

Buzdugan şi Morar i-au făcut lui Iohannis şi o dedicaţie muzicală, fredonând pe fundalul melodiei „Falco – Der comissar” versurile „Ein, swei, polizei, Iohannis câte case ai!”.

A.D.