O tânără de 24 de ani a murit după operaţia de cezariană! Şi-a sărutat bebeluşul nou-născut şi apoi...

Durere fără margini pentru o familie din localitatea Dud, judeţul Arad! O tânără de 24 de ani a murit în urma unei operaţii de cezariană. Femeia a apucat să-şi sărute copilul, după care inima ei s-a oprit.

Şoc pentru o familie din judeţul Arad! Fana, o tânără de 24 de Ani din localitatea Dud, a murit la scurt timp după ce a născut prin cezariană.

Tânăra era programată să nască luni, 22 mai, însă au apărut unele complicaţii şi a decis să-l contacteze pe ginecologul care i-a urmărit sarcina pe întreg parcursul. Medicul a decis că femeua trebuie să nască şi a programat imediat operaţia de cezariană. Femeia a adus pe lume un băieţel de 2,890 kg, sănătos. L-a îmbrăţişat, l-a sărutat şi apoi a fost dusă în salon.

Imediat după ce a ieşit din sala de operaţie, Fana a început să vomite şi a simţit că rămâne fără aer, făcând stop cardio-respirator. A fost dusă din nou în sala de operaţie unde a fost resuscitată şi intubată preţ de o oră şi jumătate. Medicii de la Ineu au solicitat între timp un elicopter SMURD pentru a o muta la Spitalul Judeţean Arad. În elicopter, Fana a mai făcut un stop cardio-respirator şi inima ei a cedat în ciuda eforturilor medicilor de a-i reporni inima, potrivit aradon.ro.

Tânăra mai avea o fetiţă de un an şi jumătate, de care de acum încolo se va ocupa tatăl ei, despre care oamenii susţin că e un bărbat foarte muncitor.

Citeste despre:tanara 24 de ani moarta cezariana, cezariana, cezariana complicatii


Share On Facebook