O tanara din Barlad a avut socul vietii ei chiar in noaptea de Ajun!“Mi-am prins iubitul in timp ce…”

Publicat: 26/12/2015 | 12:27
O tanara din Barlad a avut socul vietii ei chiar in noaptea de Ajun!“Mi-am prins iubitul in timp ce…”

"Din pat in pat" este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

„Craciunul ma deprima. Anul trecut, in noaptea de Ajun, l-am prins pe iubitul meu facand sex cu prietena mea cea mai buna”

Draga Jacqueline,

Sunt Mirela din Barlad si am implinit recent 24 de ani. Nu mai pot sa ma bucur de Craciun. Ma deprima aceasta sarbatoare. Pana acum, era sarbatoarea mea preferata, dar anul trecut, in noaptea de Ajun, mi s-a intamplat ceva ce mi-a schimbat complet viata. Am organizat o petrecere la mine acasa. A venit si iubitul meu. Dar, ce sa vezi? La un moment dat, am intrat in dormitor si l-am prins facand sex cu prietena mea cea mai buna. Bineinteles, ne-am despartit. El mi-a explicat ca a baut, ca ea l-a atras intr-o capcana, dar nu am vrut sa aud. Iar acum, a trecut un an si sunt tot singura si trista. Nu mai pot avea incredere in barbati. Fostul meu iubit tot incearca sa ma faca sa il primesc inapoi. Ce ar trebuit sa fac? Ar trebui sa ma impac cu el? El zice ca ma iubeste in continuare…

CUB

Cu drag, Mirela.

Draga mea, Mirela. Situatia la tine este putin cam complicata. In primul si in primul rand permite-mi sa te cert. Nu poti lasa pe nimeni si mai ales nimic sa distruga o sarbatoare atat de frumoasa, precum este Craciunul. Nu poti sa te razbuni pe Craciun pentru ca iubitul tau si prietena ta cea mai buna si-au aratat adevarata fata si mai ales adevaratul respect fata de tine. Nu se poate asa ceva. Cat despre ce ti s-a intamplat anul trecut, poti lua totul ca pe un „miracol de Craciun”, daca tot suntem in perioada asta. Gandeste-te ca ti-ai dat seama pe cine aveai alaturi. Prietena ta, care probabil iti mai si dadea sfaturi legate de relatia ta, s-a dovedit a fi de fapt o inpostoare si o persoana care iti dorea mai mult raul decat binele. Apoi, prietenul tau, care, daca nu era prietena ta, atunci cu siguranta era altcineva. Se vede ca avea predispunere la asa ceva, mai ales ca a avut curajul si nesimtirea de a te insela chiar in propria casa. Ceea ce ma deruteaza putin este faptul ca spui ca, la un an distanta, iubitul iti cere in continuare iertare. Oricat de mult ar fi gresit, daca era constient sau nu de ceea ce face, este oarecum de apreciat ca, intr-un an nu s-a obosit sa iti ceara iertare si mai ales ca este atat de insistent. Se prea poate ca el sa regrete cu adevarat si chiar sa si fi dat seama ca a facut o mare prostie atunci cand te-a inselat. Eu sunt de parere ca oricine merita o a doua sansa, insa doar in conditiile in care o poate primi fara sa se revina asupra actiunilor din trecut. Mai exact, cred ca ai putea sa-l ierti insa doar daca este capabila sa si uiti. Daca il ierti doar ca sa ii reprosezi zilnic ca te-a inselat, atunci nu o mai face. Nu vei obtine decat si mai multa nesiguranta, tristete si mai ales frustrare. Pune totul in balanta si, daca mai ai sentimente pentru el, atunci acorda-i inca o ultima sansa.

Citește și...