VIDEO. O tânără și-a lăsat mașina la o spălătorie din Ploiești, dar a avut o mare surpriză când a văzut ce a înregistrat camera de bord

Autor: Maya Radu
Publicat: 18/09/2019 | 12:23

O tânără și-a dus mașina la o spălătorie din Ploiești și nu s-ar fi așteptat niciodată la ce a urmat. Fata le-a lăsat angajaților spălătoriei mașina, crezând că sunt de bună credință, iar acum îi acuză că au făcut curse cu autoturismul ei, printr-o parcare subterană. Nu i-a venit să creadă atunci când a văzut imaginile surprinse de camera de bord. (VEZI ȘI: O FEMEIE DIN IAȘI ȘI-A DUS MAȘINA LA SPĂLĂTORIE, DAR NU I-A VENIT SĂ CREADĂ CUM A LUAT-O ÎNAPOI)

Fata susține că a lăsat mașina la o spălătorie din Ploiești în data 15 septembrie. Autoturismul a fost preluat de angajați, urmând ca tânăra să revină când va fi gata. După ce s-au văzut în mașina destul de scumpă, angajații și-ar fi făcut de cap prin parcarea subterană a mall-ului. Nu s-au gândit nicio clipă că totul va fi filmat.

Când a văzut imaginile înregistrate de camera de bord, fata s-a revoltat. A postat filmulețul pe Facebook, iar prietenii au sfătuit-o să depună plângere.

Ce au sfătuit-o prietenii

„Ieri, 15.09.19, am lăsat maşina la spălătorie (…) Ceea ce vedeți pe filmare s-a întâmplat după ce mașina a fost preluată de băieții de la spălătorie”, a scris fata în descrierea clipului.

Prietenii virtuali i-au sugerat să meargă cu înregistrarea și să ceară socoteală angajaților, dar și să formuleze și o plângere. Unii au fost însă de părere că nu va rezolva nimic. (CITEȘTE AICI: BEAT CRIȚĂ, ANGAJATUL UNEI SPĂLĂTORII I-A FURAT MAȘINA CLIENTULUI ȘI S-A RĂSTURNAT CU EA)

„Reclamație și chiar sunt curios ce se întâmplă”. „Cred că în viața lor nu au mai condus o așa mașină, altfel nu se explică! Dar, lăsând gluma, reclamație și vedem rezultatul… Probabil or să îi pună pe liber și ție o să îți spele mereu mașina gratis!!” „În loc să zici mersi că ți-au și uscat-o…”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citește și...