Beat criță, angajatul unei spălătorii i-a furat mașina clientului și s-a răsturnat cu ea

Publicat: 22/12/2018 | 19:06

Un botoșănean plecat la muncă în Italia și venit acasă pentru sărbătorile de iarnă. Bărbatul a trăit șocul vieții sale după ce și-a lăsat mașina la o spălătorie.

Vineri seară, bărbatul și-a dus automobilul la o spălătorie din oraș. Întrucât nu avea timp să aștepte, acesta a lăsat cheile unui angajat, înțelegându-se cu acesta să revină sâmbătă dimineață după autoturism. Omul s-a întors a doua zi, doar că nu a văzut nici mașina și nici salariatul căruia o încredințase. (CITEȘTE ȘI: FOSTA CÂȘTIGĂTOARE DE LA ”MASTERCHEF” E ACUZATĂ CĂ A VANDALIZAT UN APARTAMENT: ”A FURAT ȘI PAHARELE, CEȘTILE, VESELA…”)

Potrivit botosaneanul.ro, acesta a început să se intereseze ce s-a întâmplat și întrucât nu a aflat unde îi este mașina, a depus o plângere la Poliție. Nu peste mult timp a fost găsită, răsturnată și avariată rău, la Stăuceni. Astfel a aflat că salariatul spălătoriei respective, deși nu avea permis de conducere, s-a urcat la volanul automobilului și a plecat la plimbare. Cursa nu a durat însă prea mult timp fiindcă în localitatea menționată a pierdut controlul autoturismului de teren, un SsangYong, și s-a dat peste cap.

Ca și cum nu s-ar fi întâmplat ceva deosebit, a lăsat-o acolo și a plecat. Doar că polițiștii au luat amprente. Și la anchetă au găsit și sticle de băutură în mașină. Aceasta se afla pe un câmp, la zeci de metri de șosea, fiind readusă pe carosabil de o autospecială de la SOS Botoșani. (VEZI ȘI: S-A FĂCUT DE RÂS ÎN TOATĂ ŢARA! PRIMAR, PRINS LA FURAT DINTR-UN HOTEL DIN BĂILE FELIX)

 

Citește și...