S-a făcut de râs în toată ţara! Primar, prins la furat dintr-un hotel din Băile Felix

Publicat: 15/11/2018 | 07:57
S-a făcut de râs în toată ţara! Primar, prins la furat dintr-un hotel din Băile Felix

Constantin Bărzăgeanu, primarul liberal al comunei Mihăești, a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui hotel din Băile Felix în care era cazat  – pentru o conferință pe teme de anticorupție – chiar în timp ce fura o perie electrică de curățat pantofi,

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum edilul s-a aigurat întâi că nu-l vede nimeni, apoi s-a aplecat și a smuls obiectul în valoare de 500 de lei. Potrivit Kanal D, este vorba despre primarul comunei vâlcene Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu (PNL). Pe imagini se vede cum acesta se apleacă, se uită în jur dacă nu îl vede cineva, se apleacă să scoată din priză aparatul, îl ia în braţe şi urcă cu el într-un lift.

De altfel, reprezentanţii hotelului din Băile Felix au declarat pentru BIHOREANUL că au fost foarte surprinşi să descopere autorul furtului şi că aşteaptă acum ca acesta să returneze peria sustrasă.

Vă daţi sema că am fost foarte surprinşi când am identificat autorul cu ajutorul camerelor de luat vederi. Nu ne aşteptam la aşa ceva. L-am sunat pe om să-i cerem să înapoieze peria. Nu e o valoare foarte mare, dar 500 – 600 lei tot costă, iar la câte lucruri se distrug într-un hotel se adună. Prima dată omul n-a recunoscut, când i-am spus că apare pe înregistrări şi-a schimbat poziţia şi a zis că a fost o glumă proastă, că a pus un pariu… A promis că ne returnează obiectul aşa că acum aşteptăm să vină„, au declarat surse din conducerea hotelului.

„Am făcut o glumă proastă!”

Întrebat de jurnalişti care a fost motivul pentru care a procedat aşa, răspunsul lui Bărăzăgeanu a fost şocant, punând aceeaşi „placă”, cum că el de fapt nu a vrut să fure, ci a fost vorba doar de „o glumă, a fost un pariu”. „Am făcut o glumă proastă!”, a zis edilul.

Acum Constantin Bărzăgeanu este amenințat cu dosar penal dacă nu va înapoia peria.

Citește și...