O trupa romaneasca va canta la inchiderea Jocurilor Olimpice de la Soci! Rusii pregatesc un „show secret”

Publicat: 18/02/2014 | 14:08
O trupa romaneasca va canta la inchiderea Jocurilor Olimpice de la Soci! Rusii pregatesc un „show secret”

Romania va avea de spus ultimele cuvinte la Olimpiada de la Soci. Nu vorbim aici de cei 24 de sportivi romani care participa, ci de o trupa romaneasca care va canta in Rusia la ceremonia de inchidere a Olimpiadei.

Trupa romaneasca Moonlight Breakfast a fost invitata sa cante duminica, 23 februarie, la ceremonia de inchidere a jocurilor Olimpice de Soci.

Aceasta onoare vine la un an dupa ce au fost invitati de UEFA la partyul de la finala Champions League.

Moonlight Breakfast vor mai concercat in acest an in Franta, Austria, Germania, Polonia, Slovenia si Cipru. Acestia au programat si un concerc in Bucuresti, de 1 martie, la Arenele Romane.

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice s-au uitat peste 3 miliarde de telespectatori din intreaga lume.

In Europa, o audienta semnificativa s-a inregistrat in Germania (8,99 milioane de telespectatori). A fost cea mai mare cifra inregistrata in Germania pentru o ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna, dupa JO de la Lillehammer, din 1994 (9,24 milioane de telespectatori).
In Franta, au urmarit ceremonia de la Soci aproximativ 5,5 milioane de telespectatori, iar in Marea Britanie 2,5 milioane de telespectatori.

„Show secret” la ceremonia de inchidere a Olimpiadei!
Comitetul de Organizare Soci 2014 asteapta ca ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice se va bucura de un mare interes.
„In timpul ceremoniei de deschidere, stadionul a fost plin si nu a existat nici un loc liber. Asteptam ca ceremonia de inchidere, de asemenea, se va bucura de interes, iar noi am pregatit un show secret”, a declarat presedintele Comitetului de Organizare, Dmitri Cernasenko.

D.C.

Citește și...