O veste buna pentru Loredana Chivu! Dupa ce a varsat rauri de lacrimi, asistenta pacatoasa si-a recuperat actele!

Publicat: 18/04/2014 | 19:29
O veste buna pentru Loredana Chivu! Dupa ce a varsat rauri de lacrimi, asistenta pacatoasa si-a recuperat actele!

Dupa ce miercuri seara a ramas fara geanta la ziua colegei sale de platou, Loredana Chivu si-a recuperat actele si poate pleca linistita in Spania.

Asistenta pacatoasa nu-si mai incape in piele de fericire, dupa ce si-a recuperat actele. Dupa ce joi plangea ca nu mai poate pleca din tara si ca nu mai are niciun ban pentru ca i-au disparut inclusiv cardurile, iar fara documente nu are acces la conturile sale, vineri blondina a anuntat in gura mare ca isi ia zborul catre Spania.

Loredana Chivu

“Ne vedem in Spania! Paste Fericit, prieteni!”, a spus fericita Loredana. Imediat, toata lumea a intrebat-o daca si-a gasit actele, iar ea a dezvaluit ca si le-a recuperat joi seara.

Loredana Chivu

Acum, daca tot are acte, Loredana pleaca in Barcelona, urmand ca politia sa faca in continuare cercetari pentru a-l gasi pe hot.

Loredana Chivu

____

CITESTE SI:

Leo de la Strehaia a luat o decizie in privinta masinii pe care i-a facut-o cadou iubitei sale!

Ana Maria Mocanu, cu „rusinea” la vedere! Fanii au taxat-o imediat: „Ti se vede…”

_____

I-a disparut geanta la petrecere

Miercuri seara, blondina a petrecut alaturi de colega sa de platou, Ana Maria Mocanu, intr-un club de fite din Capitala, de ziua acesteia. La un moment dat, Loredana a remarcat ca i-a disparut geanta in care avea mai multe lucruri de valoare, bani si acte.

Loredana Chivu

Pe langa supararea cauzata de furtul posetei, asistenta s-a plans si de faptul ca reprezentantii localului s-au purtat foarte urat cu ea, din momentul in care le-a semnalat jaful.

R.O.

 

Citește și...