Acasă » Știri » Știri interne » O zi in care nu trebuie sa renuntam la planurile noastre de viitor! HOROSCOP 17 decembrie! Vezi ce ti-au rezervat astrele

O zi in care nu trebuie sa renuntam la planurile noastre de viitor! HOROSCOP 17 decembrie! Vezi ce ti-au rezervat astrele

De: Cancan 17/12/2014 | 07:33
O zi in care nu trebuie sa renuntam la planurile noastre de viitor! HOROSCOP 17 decembrie! Vezi ce ti-au rezervat astrele

Este o zi in care mai toata lumea trebuie sa aiba grija de relatiile cu cei din jur, fie la serviciu, fie acasa. Chiar daca mai este putin pana la sarbatori, nu trebuie sa lasam deoparte treburile importante.

Berbec

Astazi, ar fi indicat sa profiti de atmosfera buna si de relatiile parteneriale functionale, mai ales cele ce au legatura cu strainatatea. Totusi, pune accent doar pe rafinarea acestora, fara a incepe nimic nou. Odata cu schimbarea de vibratie a planetei comunicarii, discutiile privind cariera, dar si afacerile in general, te predispun sa te axezi in principal pe aspecte concrete si pe obtinerea de rezultate.

Taur

Relatiile cu colegii de munca te preocupa astazi in mod deosebit si pari sa ai mereu cate o vorba buna pentru fiecare. Ai rabdare sa asculti pasurile fiecaruia dar si capacitatea de a da un sfat pertinent. Incepe un rastimp favorabil organizarii mai eficiente a studiilor sau planificarea unei calatorii. Seara, acorda atentie necesitatilor emotionale ale partenerului de viata si bucurati-va impreuna de trairi intense.

Gemeni

Cea mai mare parte din zi o poti dedica activitatilor creative, care iti stimuleaza simtul artistic, dar si petrecerii catorva ore bune in compania persoanelor dragi tie. Nu-ti propune decat sa te relaxezi, lasand spre seara concentrarea energiei pentru activitati profesionale. Vei fi ajutat de mintea analitica si de posibilitatea de a cerceta organizat si in profunzime anumite subiecte de interes pentru tine.

 

Rac

Compania familiei iti poate aduce astazi o stare de satisfactie si confort interior, atmosfera din camin fiind una cat se poate de armonioasa. Poate e momentul sa mai stai de vorba cu cei dragi si sa puneti lucrurile in ordine. In dragoste insa, ai nevoie in plus de sentimente profunde, dar si de reasigurari ca relatia ta are un viitor concret, venind cu argumente solide in acest sens.

Leu

Astazi, o buna parte din zi poti fi implicat in diverse activitati care presupun discutii si negocieri, insa deciziile ar trebui amanate pentru orele serii sau mai bine pentru alta zi. Dialogul cu cei dragi are insa sanse bune sa beneficieze de dispozitia ta spre compromis, poate si pentru ca simti nevoia sa pui accent pe aspectele importante si pe eficientizarea timpului petrecut la serviciu.

Horoscop

Fecioara

Ziua de azi o poti petrece in mare parte la cumparaturi, alegand cadouri impreuna cu cei din familie. Totusi, fereste-te de cheltuieli inutile si alegerilor doar pe considerente estetice. Pregateste-te pentru discutii importante cu copiii sau cu persoana iubita dar si pentru un interval favorabil pentru a gestiona intr-un mod cat mai organizat un proiect creativ sau un hobby.

Balanta

O buna parte din zi e indicat sa te ocupi de propria persoana, fie ca te relaxezi la o iesire alaturi de cativa amici, fie ca alegi sa treci pe la salonul de cosmetica. Odata cu venirea serii nu vei mai fi atat de dispus sa cheltuiesti, administrand mult mai calculat bugetul. Comunicarea cu cei din familie tinde sa dea rezultate palpabile, preferand pe viitor sa iti spui punctul de vedere abia dupa ce ai cantarit bine lucrurile.

Scorpion

Incepand de azi, este posibil sa resimti un program mai incarcat ca de obicei, cu intalniri, deplasari, mai mult accent pe comunicare, abordarea cea mai eficienta fiind un mod de exprimare cat mai concis, bazat pe analiza. Totusi, pana la venirea serii cand vei simti o revigorare energetica, este indicat sa iti gasesti echilibrul interior prin mai multa odihna, meditatie, eventual in compania apropiatilor.

Sagetator

Prietenii par sa iti faca astazi ziua frumoasa, asa ca nu te complica cu prea multe planuri de viitor si alege sa te relaxezi intr-o companie placuta. Odata cu schimbarea de vibratie a planetei Mercur modul cum iti gestionezi finantele va avea o optica diferita, punand accent pe proiecte realiste si analize atente. Seara, n-ar strica sa te retragi pentru a fi mai bine in contact cu profunzimile trairilor tale.

Capricorn

O buna parte din zi imaginea sociala si intretinerea unor bune relatii sunt aspectele pe care le urmaresti consecvent. In plus, te poti ajuta de autoritatea pe care o va capata discursul tau si de credibilitatea afirmatiilor tale. Poate nu te vei mai exprima atat de spontan, dar ceea ce vei spune nu prea lasa loc de tagada. Venirea serii iti poate concentra energia pentru a te ocupa intens de cateva proiecte de suflet.

Varsator

Ziua este potrivita punerii la punct impreuna cu prietenii a ultimelor detalii legate de vacanta, totul parand a se desfasura conform planului. Insa, in ultima parte a zilei revin in atentie ambitiile de natura profesionala, dar modul tau de abordare de acum in colo va fi unul mult mai rezervat, preferand sa tii doar pentru tine punctele de vedere, analizand mai atent ceea ce iti spune intuitia.

Pesti

Incercati sa evitati astazi conflictele cu sefii! Este o zi in care mai bine spuneti ca ei si faceti ca dumneavoastra, deact sa va dati toata silinta sa le demonstrati ca aveti dreptate. In plan financiar, ar fi de indicat sa va puneti pe o lista prioritatile si sa nu refuzati nicio oferta din partea celor care va cer ajutorul contra cost. In prag de sarbatori, orice venit in plus o sa va ascape de alte dureri de cap.

R.O.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...