Oana Cuzino si-a pus trucurile pe tapet: „Nu am nicio operatie estetica, dar nici nu i-as interzice fiicei mele sa-si faca”!

Publicat: 24/05/2014 | 19:52
Oana Cuzino si-a pus trucurile pe tapet: „Nu am nicio operatie estetica, dar nici nu i-as interzice fiicei mele sa-si faca”!

Cand spui diete, alimente minune sau sfaturi medicale, n-are cum sa-ti vina in minte decat Oana Cuzino! Doamna doctor si-a deschis sufletul intr-un interviu exclusiv pentru

Revista Ciao!

Metode eficiente de slabit, trucuri de frumusete, secretele unui regim de viata sanatos…Oana Cuzino le stie parca pe toate. Si n-a putut sa tina nimic pentru ea! Intr-un interviu exclusiv pentru Revista Ciao!, doamna doctor ne-a tinut o adevarata lectie de viata.

Oana Cuzino

Si nu putem decat sa o credem pe cuvant si sa punem in practica cel putin jumatate din sfaturile ei. Nu degeaba a ajuns la varsta de 43 de ani, am zice fara urma de rid cu o silueta la care multe domnisoare viseaza.

“În ultima vreme, chiar a intrat în conştiinţa tuturor faptul că trebuie să ai grijă la ce mănânci, nu numai ca să-ţi menţii frumuseţea, dar şi pentru o stare de bine şi un tonus foarte bun, să te simţi bine în pielea ta. Femeia tânără, activă, a început să înţeleagă că nu trebuie să cadă pradă impulsurilor, ci să aibă un management foarte bun al cumpărăturilor, să nu mai cumpere junk food, ci să meargă mai des la piaţă…”

Nu are nicio operatie estetica

Oana Cuzino realizeaza cea mai apreciata emisiune despre sanatate
Oana Cuzino realizeaza cea mai apreciata emisiune despre sanatate

Pana la varsta de 43 de ani, Oana Cuzino n-a calcat niciodata intr-un cabinet de chirurgie estetica. Este suta la suta naturala si se mandreste cu asta. Cu toate acestea, n-ar spune niciodata NU unei astfel de interventii …nici cand vine vorba de fiica ei.

„Daca as avea un complex mi-aş face operatie estetica, pentru că asta e ideea: să te simţi bine în pielea ta, să ai siguranţa că măcar eşti armonios per-ansamblu. Dacă e o dizarmonie care te obsedează, faci o operaţie, prin care corectezi şi pe plan psihologic lucrurile, care de obicei sunt corelate şi cu o neîncredere care vine din alte surse. Dar să nu uităm că o operaţie estetică implică şi anumite riscuri şi e bine ca întotdeauna să pui în balanţă ce câştigi şi cum îţi pui sănătatea în pericol cu efectele pe termen lung”, a mai spus Oana Cuzino.

Toate secretele tineretii fara batranete, dar si fotografii cu Oana Cuzino intr-o forma de zile mari, gasiti in Revista Ciao! si site-ul www.revistaciao.ro

CITESTE SI:

Oana Cuzino, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata! Imagini rare cu prezentatoarea Pro TV! Sigur nu vei regreta ASTA

A.F.

 

Citește și...