Oana Mizil, primele declaraţii după ce a fost jefuită de bona filipineză: ”A fost vina mea că...”

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au fost ”uşuraţi” de aproape 20.000 de euro. Soţia politicianului susţine că se consideră vinovată de incident, pentru că nu a verificat cazierul filipinezei înainte de a o angaja.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au avut parte de un incident care i-a lăsat mai săraci cu aproape 20.000 de euro. Bona filipineză angajată pentru a avea grijă de copilul celor doi le-a furat bunuri de valoare.

Soţia lui Marian Vanghelie susţine că situaţia femeii era cunoscută şi se învinovăţeşte că nu i-a cerut cazierul înainte de angajare.

"Eu am avut mare încredere în ea – erau de 12 ani în familia mea – deci, s-au integrat foarte bine. Una dintre cele două bone filipineze, care sunt în familia mea de 12 ani, a plecat din casa noastră ca să se căsătorească cu un român. Am fost de acord, vă daţi seama. Aşa că a trebuit să o înlocuiesc – am luat-o dintr-una dintre cele trei asociaţii. A fost vina mea că nu am verificat cazierul ei, nu am verificat ceea ce a făcut aici, în România. A spus că nu mai vrea să lucreze la noi, pentru că era nefericită, însă, ulterior, s-a răzgândit. Ulterior, după mi-am dat seama că lipseşte ceva din casa noastră, am vorbit cu soţul meu. Au mai fost două familii de unde a fugit. Sâmbătă seara s-a întâmplat această situaţie. Dezamăgirea mea e că statul cunoaşte se folosesc de angajatorii români, după care pleacă şi lucrează la negru. Şi împart banii cu alţii", a spus Oana Mizil.

Citeste despre:oana mizil, oana mizil declaratii furt, oana mizil furt bona filipineza


Share On Facebook