Acasă » Știri » Știri interne » Oana Mizil vorbeste fara perdea despre relatia cu Vanghelie.”El este cadoul vietii mele pentru mine, seamana cu bunicul”

Oana Mizil vorbeste fara perdea despre relatia cu Vanghelie.”El este cadoul vietii mele pentru mine, seamana cu bunicul”

De: Cancan 30/03/2014 | 19:56
Oana Mizil are o pasiune deosebita pentru haine

Formeaza un cuplu de mai bine de trei ani, dar acum par mai sudati ca niciodata. Oana Mizil pare sa-l venereze pe iubitul ei, Marian Vanghelie, si are doar cuvinte de lauda la adresa lui. Femeia povesteste in exclusivitate secrtele relatiei lor.

Pe Oana Mizil am intalnit-o la magazinul cu haine pentru copii pe care il detine. Vizibil emotionata de prezenta prichindeilor, deputata a declarat ca abia asteapta sa aiba cel putin un copil cu primarul Marian Vanghelie.

Oana Mizil are o pasiune deosebita pentru haine
Oana Mizil are o pasiune deosebita pentru haine

Si-ar dori o casa plina cu copii

Din nefericire, Oana Mizil nu a avut copii in casnicia cu omul de afaceri Jimmy Tohme, insa sustine ca mereu si-a dorit sa fie inconjurata de multi prichindei. Datorita faptului ca are o familie numeroasa isi doreste sa continue traditi:. „Intotdeauna mi-au placut copiii. Eu provin dintr-o familie cu multi copii, o familie foarte mare, frumoasa si unita. Si parintii mei au fost multi. Mama a avut inca cinci frati. Noi am fost doi acasa, dar am fost printre 11 nepoti si vara de vara eram cu totii impreuna si cred ca de aici. Dar imi plac foarte mult copiii. Si fetitele si baieteii”, ne-a declarat Oana Mizil.

Nu vrea sa devina mama nemaritata religios

Ca orice cuplu bine sudat, Oana si Marian au pus problema unui copil. De altfel, deputata s-a gandit deja ca primul sa fie fetita, insa nici ideea unui baiatel nu o exclude. Atat ea cat si primarul sectorului 5 se gandesc deja la conceperea unui copil, insa sunt de parere, sau cel putin Oana, ca un bebelus trebuie sa vina atunci cand parintii sunt casatoriti in fata lui Dumnezeu.

Marian Vanghelia si Oana Niculescu Mizil formeaza un cuplu din 2011
Marian Vanghelia si Oana Niculescu Mizil formeaza un cuplu din 2011

„Cel putin acum cand ii vad aici (n.r. in magazinul de haine pentru copii pe care il detine) jucandu-se toti, pur si simplu mi se umple inima. In mod cert ma gandesc si eu la un copil, pentru ca o femeie nu este femeie daca nu se gandeste sa aiba cel putin un copil, iar eu ma gandesc la un copil si cred ca Dumnezeu, imi va da un copil atunci cand este momentul. Sa fiu eu linistita, iar in momentul asta sunt linistita. Cu “lucratul” la copil cred ca este putin mai mult, cam complicat, prea tehnic. Copilul vine cand este pasiune, copilul vine cand este iubire. Eu asa cred si la mine in familie da, este pasiune, este iubire. Eu sunt inconjurata si de pasiune si de iubire. Marian are un copil. Are un baiat mare, un baiat foarte bun, foarte bine crescut, dar cred ca si Marian isi doreste un copil si tocmai de accea am spus ca un copil vine la momentul potrivit din iubire si din pasiune si cand doi oameni sunt uniti, iar eu cred ca un copil trebuie sa vina si cand suntem uniti prin credinta si religios”, a mai spus Oana Niculescu Mizil.

CITESTE SI:

Oana Mizil si Marian Vanghelie si-au spus adio? Vezi ce s-a intamplat cu adevarat

Oana Niculescu-Mizil şi Marian Vanghelie se pregătesc să devină părinţi: „Aici e mâna lui Dumnezeu”

Oana Niculescu Mizil si Jamil Tohme s-au casatorit in urma cu 15 ani
Oana Niculescu Mizil si Jamil Tohme s-au casatorit in urma cu 15 ani

Au trecut prin relatii esuate

Desi, la inceput de relatie, cei doi au incercat sa se fereasca de ochii curiosilor, recunoscand fortati de circumstante, Oana sustine ca au debutat ca un cuplu de abia dupa ce fiecare dintre ei si-a incheiat socotelile cu vechii parteneri. „Noi am lucrat impreuna si ma cunosc cu Marian de mult timp, am colaborat foarte bine, dar dupa o perioada, cand pur si simplu casnicia mea nu a mai mers, cand Marian era si el liber, atunci pur si simplu, Dumnezeu ne-a adus impreuna. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru pentru ca este un om foarte bun, este un om exceptional, e un om cu caracter si cu demnitate si e un om de la care am foarte multe de invatat. E un om care seamana foarte mult cu bunicul meu si cu tatal meu. Adica pur si simplu eu am vazut in acest barbat toate calitatile cu care eu am fost crescuta de mica. Voi fi impresionata toata viata de calitatile lui pentru ca asa cum am zis este un om de onoare. E un om care spune da sau nu este da sau nu, este un om care daca promite face, este un om cu coloana vertebrala, de altfel s-a si vazut in toata cariera lui politica, dar si ca tata. Este un om care pur si simplu ai ce invata”, a mai spus politicianul.

„El este mai gelos”

In ciuda tuturor barfelor si a rautatilor, cei doi formeaza un cuplu de mai bine de trei ani si incearca sa treaca impreuna peste orice obstacol. Ba chiar si peste geloziile perfect firesti intr-o relatie.

Revista Ciao! a publicat, in exclusivitate, in ianuarie 2012, primele imagini cu Oana Niculescu Mizil si Marian Vanghelie ca si cuplu, intr-o excursie in Alpii francezi
Revista Ciao! a publicat, in exclusivitate, in ianuarie 2012, primele imagini cu Oana Niculescu Mizil si Marian Vanghelie ca si cuplu, intr-o excursie in Alpii francezi

„Exista gelozii pentru ca este omenesc si este fireste. Nu am fi oameni sau nu ar exista iubire fara o mica gelozie pentru ca eu nu consider ca in momentul in care este intelept, in momentul in care este matur, deja suntem si noi la o varsta, nu mai suntem copii sa fim gelosi din orice, dar este un sentiment uman care cred ca ar trebui sa fie acolo unde este iubire adevarata. El este mai gelos. El este mai protector si tine mult la mine si ma protejeaza si cred ca are dreptate. Societatea noastra este putin complicata, asa cum spune el si de aceea, de foarte multe ori ii dau dreptate si il ascult, si consider ca are reguli de viata si principii sanatoase”, spune partenera lui Marian Vanghelie.

Oana Mizil si Marian Vanghelie

Vanghelie este un barbat romantic

Atat Oana cat si Marian stau extrem de bine din punct de vedere financiar, ceea ce le permite sa-si satisfaca orice capriciu financiar. Desi se stie ca primarul nu este o persoana tocmai zgarcita atunci cand vine vorba de cadouri, Oana nu pune pret pe lucrurile materiale, ci este de parere ca altceva o leaga pe ea de iubitul ei. „Sunt mai mult cadouri de care nu ma despart, dar eu nu ma despart de el. El este cadoul vietii mele pentru mine. Cadourile materiale sunt intime si tin sa fie chiar personale. Voi puteti sa vedeti, ca toata lumea care imi spune “Oana ce bine arati. Esti fericita”. Da. Se vede pe fata mea fericirea, se vede in ochii mei fericirea si cred ca asta este cadoul vietii mele”, a mai spus Oana. De altfel, se stie ca, de-a lungul relatiei, Vanghelie a incercat sa ii faca toate poftele iubitei sale si ca mereu a reusit sa o surprinda frumos. De altel, faptul ca este un tip romantic a determinat-o pe deputata sa fie in continuare alaturi de el.

Marian Vanghelie

„Cred ca orice femeie este legata sentimental de Paris. E un oras splendid, e un oras frumos, e un oras al sentimentelor. Sunt atatea amintiri de la Paris. Si cu tatal meu, cu mama mea, dar sunt si amintiri placute de la Paris pe care le am cu Marian. Uite, spre exemplu, de curand am intrat in camera si toata camera era plina de trandafiri si cred ca imi va ramane in suflet. Marian este o persoana cu un suflet foarte bun, este o persoana extraordinara si este o persoana care iubeste oamenii, iar asta conteaza cel mai mult”, a continuat Oana.

Dupa furtuna, iese si soarele. Jimmy Tohme pare sa se inteleaga din ce in ce mai bine cu iubita lui Florentina Condrea

Jimmy are in continuare o relatie cu Florentina
Jimmy are in continuare o relatie cu Florentina

Fostul sot are si el o relatie oficiala

Pe cat de fericita este Oana Mizil alaturi de noul ei partener, la fel se comporta si fostul ei sot. Omul de afaceri libanez Jimmy Tohme, cu care deputata a fost impreuna 15 ani, si-a refacut viata alaturi de Florentina Condrea. Cei doi sunt impreuna de mai bine de un an si, desi au fost perioade in care s-au certat si s-au impa cat, acum formeaza din nou un cuplu.

Fostul sot al Oanei Mizil si-a refacut viata dupa divort
Fostul sot al Oanei Mizil si-a refacut viata dupa divort

Recent, cei doi au fost fotografiati de CANCAN.ro intr-un parc din Capitala. Comportandu-se ca o adevarata familie care a iesit in timpul liber sa faca sport in Herastrau, Jimmy nu se dezlipea de iubita lui, semn ca a trecut definitiv peste divortul de Mizil.

Denisa Macovei/ A.I.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i optimiza sentința lui Hideg
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i...
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...