Oana o sa ia foc! Marioara Zavoranu a povestit amantlacul cu italianul mafiot: „A fost cu beneficii…”

Publicat: 06/07/2015 | 12:22

Dezvaluirile conform carora Zavo e acum milionara datorita amantului italian al Marioarei, au scos-o din sarite pe bruneta. Oana afla insa adevarul averii mostenite chiar din gura Marioarei. Defuncta a vorbit despre Carmine intr-un singur interviu.

Barbatul misterios care i-a fost Marioarei mai mult decat un confident, a dezvaluit in exclusivitate pentru Cancan.ro adevarul despre inceputul afacerii mostenite de Oana.

Marioara

Marioarei i-ar fi ramas o suma importanta de bani in urma decesului italianului despre care si Zavo a confirmat ca i-a fost amant mamei sale. In urma cu patru ani, Marioara a vorbit pentru prima si ultima oara despre legaturile sale cu cel despre care si Oana sustinea ca ii era amant. „Eu cred ca fiecare dintre noi are etape in viata de care nu trebuie sa le fie rusine” marturisea Marioara Zavoranu in 2011, la Kanal D. 

Oana Zavoranu a avut multe accese de furie in public, fapt care i-a afectat sanatatea
Oana Zavoranu a avut multe accese de furie in public, fapt care i-a afectat sanatatea

Marioara a recunoscut ca a avut legaturi financiare cu italianul Carmine, ba mai mult l-a bagat in aceeasi oala si pe Nicolae Zavoranu. „E adevarata povestea asta, ca ati avut un italian, ca l-ati lasat pe Zavoranu pentru Carmine? Da, intr-adevar, eu in ’90 am plecat in Italia, mi-am facut o firma, nasii mei de casatorie cu tatal Oanei sunt din Napoli, sunt italieni.

Marioara

Si Carmine asta unde e? Era prieten de-al nasilor mei cu care am facut o firma, cu care… stie toata lumea, e inregistrata, a functionat, A FOST CU BENEFICII, dar, stiti dvs acum… Relatia cu Italianul s-ar fi rupt dupa ce ati fost batuta si rusinata de sotia si de fetele acestuia. Unde sa fiu batuta? De unde e povestea asta? Pai, eu stiu… din capul ei! I-ati spus dumneavoastra ca ati fost batuta de rudele italianului, de sotia acestuia? Chiar daca ar fi fost asa, va dati seama ca nu i-as fi spus.

Mama Oanei se judeca cu statul pentru averea familiei
Mama Oanei se judeca cu statul pentru averea familiei

Din orgoliu, din mandrie… cum, daca eu aveam afaceri cu omul asta, si Zavoranu era si el implicat” a spus Marioara la acea vreme.

Confidentul Marioarei Zavoranu spune tot adevarul despre mostenirea Oanei: „Fura la cantar, vindea orice ca sa faca bani…”
 

Voia ca Oana sa-i ceara iertare

Si pentru ca Marioarei i-ar datora pana la urma tot ce a mostenit, Oana ar trebui sa ia in seama si una dintre cele mai arzatoare dorinte ale mamei sale.

Oana zavoranu

„Odata si-o data sa iasa la o emisiune, si sa-si ceara iertare vizavi de mama ei si de toate aberatiile si la un moment dat sa-si ceara iertare si fata de toti cei care au ascultat-o si au auzit-o, la publicul ei, pentru ca ea a avut si ea fani foarte multi la inceput, sa-si ceara iertare la toata lumea si sa anunte ca isi incepe o viata noua si demna!” a mai declarat Marioara Zavoranu, la Kanal D, in urma cu patru ani.

M.D.