Oana Roman, la spital cu fetița ei: ”Sperăm că totul o să fie bine…”

Publicat: 21/03/2019 | 23:10

Oana Roman a ajuns la spital cu fetița ei. Vedeta a făcut anunțul pe contul ei de socializare și speră că totul va fi bine cu micuța Isabela. 

Oana Roman a ajuns la spital cu fetița ei. Cele două au fost însoțite și de Marius Elisei. Micuța Isabela nu s-a simțit tare bine așa că vedeta și soțul ei au decis să consulte un medic pentru a vedea exact ce se întâmplă cu fetița lor. Oana Roman a publicat o fotografie de pe patul de spital și le-a mărturisit fanilor că speră să fie totul bine în ceea ce o privește pe Isa. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN ȘI ZIUA MONDIALĂ A FERICIRII: ”AM STAT ȘI M-AM GÂNDIT CÂND AM FOST EU FERICITĂ…”)

„După mai bine de un an în care Isa n-a mai făcut deloc febră și n-a mai răcit, am ajuns din nou la doctor. Sperăm că totul o să fie bine”, a anunțat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Oana Roman și Marius Elisei, la spital cu fetița lor

Oana Roman, probleme după naștere

Nu mai este un secret faptul că Oana Roman s-a confruntat cu probleme grave după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Isabela. Vedeta a povestit că a trecut prin clipe groaznice, ba chiar a fost la un pas de moarte, însă a avut norocul să îi întâlnească pe doctorii de la spitalul SANADOR, care i-au salvat viața și Andreei Bălan. (VEZI ȘI: TENSIUNI ÎNTRE OANA ROMAN ȘI SOȚUL ACESTEIA! IMAGINILE VORBESC DE LA SINE…)

Norocul fiicei fostului prim-ministru Petre Roman a fost acela că reputatul doctor Gabriel Mitulescu a făcut minuni când a operat-o din nou, fiindcă infecția îi invadase organismul.

Chirurgul mi-a deschis toată burtă si… a început să curețe. Intervenția a durat 4 ore și ulterior am aflat că s-a îngrozit când a văzut faptul că mușchiul abdominal fusese, pe românește, mâncat de puroi, iar peretele vezicii urinare aproape perforat. Mi-a montat o plasă și am stat 4 zile la reanimare. În total, am zăcut două săptămâni în spital, ultima data. Era să mor, a fost îngrozitor, iar doctorul meu ginecolog, cel pe mână căruia mă lăsasem cu sarcină, în care am avut atâta încredere, cel care mi-a făcut cezariană și a două intervenție, pur și simplu a dispărut. S-a dat la fund și nu mi-a dat un un telefon, să mă întrebe dacă sunt bine”, a povestit vedeta.

Citește și...