Oana Roman, mesaj SOCANT pe reteaua de socializare! ” Nu mai sunt in stare sa…”

Publicat: 12/11/2015 | 12:20
Oana Roman, mesaj SOCANT pe reteaua de socializare! ” Nu mai sunt in stare sa…”

Oana Roman a fost extrem de afectata de cumplita tragedie din Colectiv. Chiar daca si-a vazut de mai multe proiecte in ultima perioada, vedeta nu-si poate lua gandul de la drama victimelor din clubul mortii.

Oana si-a impresionat prietenii virtuali, dupa ce a scris un mesaj pe contul de Facebook prin care isi exprima regretul fata de ceea ce s-a intamplat.

oana roman

In fiecare zi mai pleacă dintre noi inca unul sau mai multi din cei răniti la Colectiv! E dureros mai ales ca ne simtim cu totii neputinciosi in fata destinului! Pentru multi viata curge la fel si pare ca deja prea multi au uitat ce tragedie cumplita traieste tara asta! Am fost la doua evenimente de curand , am facut si filmări pentru emisiunea mea , continui sa organizez lansarea primului meu business pe care il fac împreună cu sotul meu dar nu ma simt in stare sa scriu despre ce fac nici sa pun poze nici sa vorbesc inca despre nimic. Pur si simplu nu pot! Nu am mai scris nici pe blog de cand am fost la spital sa duc ceva ajutoare familiilor care stau pe holuri si asteapta o minune! As vrea sa pot face mai multe si sa vad ca si altii fac! Săptămâna viitoare voi lansa un proiect extrem de important pentru mine si familia mea si sper sa fie cu noroc dar parca nu mi arde sa ma bucur de nimic! Subiectele zilei sunt guvernul si politica iar mortii astia tineri au devenit doar nişte numere pomenite razlet la stiri..bătălia mare e acum cu noul guvern de fapt aceeasi Marie cu alta pălărie, si cu noile legi taxe si mai stiu eu ce. Responsabilii sunt pe rand eliberati parand ca i au arestat doar ca sa arate ca fac ceva nu pentru a i face sa plătească cu adevarat. Am vazut o veste buna ca s a constituit un grup de avocati care vor împreună cu familiile celor decedaţi si răniti sa faca o plângere colectivă si sa dea statul in judecata. Sper sa duca aceasta initiativa pana la capat si sa se plătească daune imense….nu va ajuta familiile sa fie mai fericite dar va da o palmă sistemului. Macar atat!”, a fost mesajul facut public de Oana Roman pe contul de socializare.

Daria Petrescu

Citește și...