Oana Roman s-a obişnuit cu ironiile legate de greutate. Vezi ce vedetă i-a luat apărarea, în public

Publicat: 28/03/2013 | 09:56
Oana Roman s-a obişnuit cu ironiile legate de greutate. Vezi ce vedetă i-a luat apărarea, în public

Oana Roman este, de mult timp, ţinta ironiilor unor persoane publice, graţie aspectului său fizic.

 

 

Fiica lui Petre Roman este afectată de răutăţile spuse despre ea, deşi aparent nu le bagă în seamă. Recent, Marina Almăşan i-a luat apărarea, într-un editorial scris pentru ziarul Ring.

 „Personal, nu mă deranjează cu nimic kilogramele Oanei Roman. Nu-mi iau din aerul pe care-l respir, nu mă încurcă în propriul mers, ba, mai mult, astfel de glume, cum am văzut că se practică „între colegi”, mi se par de o mojicie fără seamăn. I-am iubit şi admirat pe Teo, Cristi Tabără sau transatlantica Oprah chiar dacă gabaritul lor îi îndepărta simţitor de standardele estetice ale vremurilor pe care le trăim. Iar Oana nu mi se pare rea deloc în noua ei postură – aceea de moderator TV. Bine, n-o fi ea genială, dar nu e cu nimic mai slabă decât majoritatea celor care-l populează”, a scris Marina Almăşan.

oana roman

Oana Roman a ţinut să-i mulţumească, pe pagina sa de Facebook, celei care i-a luat apărarea. „Dintre toti prietenii mei persoane publice si dintre toti colegii mei de breasla, singura care mi a luat apararea public nefiindu mi o prietena apropiata, Marina Almasan. Stiu multi „prieteni” si colegi care rad pe la spate si se amuza cumplit , iar in fata imi spun cat de nesimtiti sunt cei care fac glume cu mine. NIMENI nu mi a luat apararea public, NIMENI. MULTUMESC MARINA ALMASAN”, a scris ea, dezvăluindu-le prietenilor că se gândeşte chiar să îi dea in judecată pe cei care râd de ea.

 

Clara Văcaru

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...