Oana Sarbu poate fi catalogata drept o aparitie… dubioasa la piata! Vezi aici cum se camufleaza artista!

Publicat: 28/11/2012 | 00:10

La mai bine de 25 de ani de cand a atins apogeul carierei sale si a devenit celebra, Oana Sarbu a ramas neschimbata. Un atuu ar spune unii, dar parca nu si artista, acesta preferand sa-si ascunda fata cand merge la cumparaturi.

Oana Sarbu a fost fotografiata de catre paparazzii CANCAN.ro in timp ce se afla la cumparaturi intr-un hipermarket. Pana aici, nimic nelalocul lui. Orice om trebuie sa-si faca aprovizionarea, iar alegerea unui hipermarket, plin cu de toate, se pare ca este solutia ideala.

Cu nasul pe sus si ocelarii cocotati pe el, Oana paraseste hipermarketul linistita
Cu nasul pe sus si ocelarii cocotati pe el, Oana paraseste hipermarketul linistita

Dar cand esti artist, asa cum este cazul Oanei Sarbu si fizionomia ta a ramas neschimbata in ciuda trecerii vremii, este cazul sa-ti iei masuri de liniste si siguranta. Oana Sarbu are stilul sau personal, preferand sa se ascunda in spatele ochelarilor de soare, cu lentile fumurii.

Si nu renunta la ei, nici cand tasteaza la bancomat codul cardului sau
Si nu renunta la ei, nici cand tasteaza la bancomat codul cardului sau

In acest fel, cand impinge caruciorul cu portocale si suluri de servetele de hartie printre raioane, iubita lui Robert Turcescu poate sa treaca neobservata sau, cel mult, drept o persoana extravaganta, reusind sa-si ascunda adevarata identitate de ochii gospodinelor curioase.

 

Simona Odorhean

 

Citește și...