Oana Zavoranu a blocat cimitirul mostenit de la Marioara! „Nimic nu se vinde, nimic nu se cumpara!” Afla motivul halucinant

Publicat: 23/08/2015 | 21:16

O decizie luata peste noapte o face pe Zavoranca sa piarda bani grei in afaceri. Bruneta si-ar fi concediat toti angajatii de la cimitir, motiv pentru care, in acest moment, locurile de veci din unitate sunt blocate.

Oana Zavoranu pare hotarata sa faca ordine in afacerile mostenite de la Marioara. Bruneta ar fi blocat activitatea in cimitirul din Berceni, unde sunt ingropati si parintii ei, si ar fi dat afara toti angajatii.

 

zavo

 

Practic, in acest moment, nimic nu se cumpara si nimic nu se vinde la Eternitatea si totul doar din decizia Zavorancei. O echipa Cancan.ro a pretins ca vrea sa cumpere un loc de veci, insa raspunsul primit de la putinii angajati care mai pot fi zariti pe acolo a fost total neasteptat.

 

Gemenele au pierit la varsta de noua ani in timpul cutremurului din 1977
Gemenele au pierit la varsta de noua ani in timpul cutremurului din 1977

 

„Aici nu e nimeni. Chiar daca ati vrea sa cumparati, nu aveti cum sa faceti acte aici. Ca nu e nimeni. Domnul meu, un numar de contact de aici, atat! Deocamdata nu poate sa va dea domnul niciun numar. Ca nu mai e nici secretara aici.

 

Cimitirul Zavorancelor ar fi trebuit sa fie... bordel
Cimitirul Zavorancelor ar fi trebuit sa fie… bordel

 

Doamna Zavoranu a dat afara pe toata lumea de la birou, de la contabila si asa mai departe si nu se mai ocupa deocamdata nimeni. E blocat tot. Deocamdata nu misca nimic” au marturisit cei doi paznici care mai lucreaza la cimitir, in exclusivitate pentru emisiunea Cancan.ro de la Romania TV.

 

CITESTE SI: Mesajul năucitor al Oanei Zăvoranu! Lumea a înlemnit când vazut asta

Zavoranu plange incontinuu! A MURIT in aceasta dimineata: „E cea mai blestemata zi din viata mea

 

Intre 3 si 5 mii de euro pentru un loc de veci

 

Din cauza deciziei de a pune lacatul pe cimitir, Zavo pierde bani frumosi, un loc de veci aici costant o mica avere. Intr-un interviu, Marioara a marturisit cat costa un loc la ea in cimitir. „Intre 3 si 5 mii de euro, o groapa in care se pot baga 3 morti, o familie. Dupa care au de platit o taxa anuala de administrare.

 

Marioara Zavoranu, in una dintre ultimele fotografii in viata
Marioara Zavoranu, in una dintre ultimele fotografii in viata

 

Da, dar e o taxa infima, avand in vedere ca acolo se consuma apa, curent, sunt paznici, curatenie permanenta, nu am avut niciun fel de reclamatii ci din contra, numai laude” spunea Marioara pentru Cancan.ro

 

L-a facut administrator pe controversatul Cezar Marin

 

In timp ce locurile libere de odihna nu mai primesc momentan clienti, Oana Zavoranu este nedezlipita de controversatul afacerist Cezar Marin.

 

E posibil ca Oana sa fi semnat niste acte necesare la preluarea afacerilor
E posibil ca Oana sa fi semnat niste acte necesare la preluarea afacerilor

 

Oana i-a atribuit functia de administrator al firmei mostenite. Acesta este nimeni altul decat fostul consilier al lui Vadim Tudor. In cadrul unor dispute publice, Tribunul l-a acuzat pe Marin ca ar fi facut trafic de droguri si de minore.

 

Oana si Cezar Marin au facut o vizita pe o strada neasfaltata de la periferie
Oana si Cezar Marin au facut o vizita pe o strada neasfaltata de la periferie

 

Recent, Marin a ridicat-o pe Zavo, imbracata extrem de provocator, de la locuinta ei, si a plimbat-o cu limuzina prin tot orasul, mai cu seama prin cartiere de la periferie, cu strazi neasfaltate si case darapanate.

 

Sanii Oanei amenintau sa rupa bluza mult prea mulata
Sanii Oanei amenintau sa rupa bluza mult prea mulata

 

Cei doi au fost cu gura pana la urechi si la dus, si la intors, dar n-au vrut sa sufle un cuvant despre ce au facut la misterioasa adresa. In prezenta echipei Cancan.ro, Cezar Marin s-a purtat ca un pisicut.

 

Oana a ajuns aproape un schelet
Oana a ajuns aproape un schelet

 

S-a transformat, ca prin minune, intr-o fiara in momentul in care s-a vazut urcat in masina. Atunci a inceput sa injure ca la usa cortului sau, mai bine zis, ca un barbat fara caracter prins asupra unui fapt interzis. „Sa-ti iau …, sa vezi ce te si bat, rasa ma-tii. Du-te dracului, …. ma-tii de fraier care esti si ….” au fost injuraturile adresate de Cezar Marin echipei Cancan.ro

 

Adina Lacatusu

 

 

 

Citește și...