Oana Zavoranu, ATAC FARA PRECEDENT la Carmen Harra: „Nu prevede un proces cu mine?”

Publicat: 07/05/2015 | 08:10
Oana Zavoranu, ATAC FARA PRECEDENT la Carmen Harra: „Nu prevede un proces cu mine?”

Carmen Harra a reusit sa o infurie la maximum pe Oana Zavoranu, dupa ce a facut o previziune ... hai sa-i spunem deplasata. Clarvazatoarea a spus ca Oana va pierde foarte repede mostenirea lasata de mama ei.

Querida a turbat cand a auzit aceste vorbe si spune ca se gandeste sa o dea in judecata pe Carmen Harra.

„Apropo de doamna Harra, ea nu prevede si un proces cu mine? Vreau sa ii intreb pe toti cei care se desprind de corp si au calatorii astrale, nu vad si un proces penal cu mine? Daca era averea lor nu mai era blestemata.

Ea a pierdut prima etapa a procesului cu Rodica Popescu-Bitanescu
Ea a pierdut prima etapa a procesului cu Rodica Popescu-Bitanescu

Tot ce au spus acesti insi plictiseste. Sa isi vada de treaba lor. Sa nu mai pronunte doamna Harra numele meu. Eu acum imi ies din corp si intru iar in cop si ii spun ca daca mai spune numele meu vreodata va avea proces. Ii interzic sa mai pronunte numele Oana, Zavoranu, Marioara, Baniciou. Nu stiu cum se face la ea in America, dar in Romania asa este. Ii spun sa isi vada de viata ei. Eu ii clarvad un proces penal cu mine”, a spus Oana Zavoranu la Antena Stars.

Oana zavoranu

Citeste si

Oana Zavoranu mai vrea un singur lucru de la Pepe! Cea mai sincera marturisire a brunetei: „Simt nevoia sa ii…”

La asta nu se astepta nimeni! Se impaca cu Pepe? Oana Zavoranu arunca BOMBA: “I-am trimis multe mesaje”

„Intre mine si Pepe a existat o dragoste enorma”

Oana Zavoranu a facut vineri o declaratie care ii va uimi pe multi, avand in vedere ca s-a despartit cu scandal de Pepe. Bruneta a spus ca spera ca acesta sa nu o urasca. „Intre mine si Pepe a existat o dragoste enorma, iar, dupa ce ne-am despartit, a mers la o emisiune sa ma faca praf, iar mama il pupa si il întreba cum de a stat cu mine atata timp. Viaţa mea a fost un infern că am iubit un barbat cu care mama nu era de acord. Cred ca si lui ii pare rau ca s-a terminat asa”, a spus Oana in urma cu ceva timp.


D.C.

 

Citește și...