Oana Zavoranu, decizie SOC! Vezi aici ce va face cu vila in care a locuit mama sa!

Publicat: 24/04/2015 | 00:37
Oana Zavoranu, decizie SOC! Vezi aici ce va face cu vila in care a locuit mama sa!

In aceasta seara, Oana a marturisit ca nu are de gand sa pastreze vila mamei sale, pe care o va scoate la vanzare in viitorul apropiat. Mai mult, vedeta are de gand sa cheme un evaluator pentru a stii exact care este valoarea acesteia.

Au trecut cinci zile de cand Marioara Zavoranu a fost condusa pe ultimul drum, dupa trei luni in care s-a luptat cu o boala grava. Asa cum era de asteptat, Oana incearca deja sa evalueze averea lasata de mama ei, ba chiar s-a hotarat si ce are de gand sa faca in curand cu o parte din bunurile mamei sale:

Casa Marioarei Zavoranu pare parasita
Casa Marioarei Zavoranu pare parasita

„Casa din Afumati am sa o vand. Nu am ce sa fac cu ea. Eu sunt bucuresteanca inraita si nu m-as muta niciodata in viata mea atat de departe de Capitala. Am sa scot la vanzare in curand acea proprietate”, a marturisit Oana Zavoranu la o emisiune TV. De asemenea, focoasa bruneta a stat de vorba si cu un evaluator, pentru a stii cu exactitate cat valoareaza obiectele de arta din casa.

oana zavoranu

Acesta a marturisit ca Oana ar putea castiga pe lucrurile mamei sale in jur de jumatate de milion de euro:„Am sa le scot la licitatie. Nu am de ce sa le pastrez, nu sunt genul meu”, a mai spus ea.


CITESTE SI:

Oana Zavoranu mai vrea un singur lucru de la Pepe! Cea mai sincera marturisire a brunetei: „Simt nevoia sa ii…”

Oana Zavoranu a umilit-o pe sotia lui Pepe! Nu a tinut cont ca Raluca e insarcinata: “E o…”

 

Bijuteriile mamei sale au disparut!

 

Au trecut deja doua zile de cand Oana merge in fiecare zi la vila mamei sale din Afumati, pentru a cauta bijuteriile acestea. Soc, insa. Vedeta nu a gasit numai cateva cercei si doua ceasuri, desi Marioara Zavoranu era recunoscuta pentru colectia sa de bijuterii, ce depasea cateva sute de mii de euro.

 

Claudia Balan

Citește și...