Oana Zavoranu, din nou la Politie! Ce s-a intamplat cu vedeta azi dupa-amiaza si de ce au chemat-o la sectie

Publicat: 26/11/2014 | 16:40

Razboinica din fire, Zavo nu accepta sa piarda vreo lupta, asa ca merge pana in panzele albe sa-si faca dreptate, de fiecare data. Acum, procesul cu esteticianul Marek Valcu ii da mari batai de cap, dar vedeta e increzatoare.

Dupa ce au avut o relatie medic-pacient timp de aproape un deceniu, o clipa a fost de ajuns ca oana Zavoranu si Marek Valcu sa ajunga cei mai aprigi dusmani, fiecare dintre ei cautandu-si dreptatea la Tribunal. Showbiz-ul a fost cutremurat in luna iunie, cand vedeta si chirurgul estetician s-au intalnit intr-o parcare, pentru a face un anumit schimb, totul capatand forma unui santaj, acuzatie pe care Marek i-a adus-o Oanei.

Zavo a fost acuzata de Marek Valcu de santaj in luna iunie
Zavo a fost acuzata de Marek Valcu de santaj in luna iunie

Atunci, ambii au fost chemati sa dea declaratii, iar Zavo are obligatia sa mearga la sectia de Politie in fiecare zi de marti.

 

Zavo: “Sa se stabileasca adevarul!”

Desi s-a zvonit ca Marek ar urma sa renunte la acest proces, niciunul dintre ei nu doreste sa dea amanunte, in acest sens: “Nu se pune problema ca ii e mila de mine. Nu ma intereseaza problemele lor, ma intereseaza sa se stabileasca adevarul”, s-a rezumat Oana sa ne declare, la iesirea din sectie.

Marek Valcu i-a pus silicoane Oanei Zavoranu de sase ori
Marek Valcu i-a pus silicoane Oanei Zavoranu de sase ori

Cum are procese si cu Pepe, fostul ei sot, si cu vrajitoarele Melissa si Vanesa, Zavo pare hotarata sa mearga pana la capat si nici nu concepe sa nu iasa invingatoare din aceste lupte aprige, cu sume mari in joc: “O sa se termine treaba asta, cum o sa se termine si cu baragladinele (n.r. vrajitoarele), menirea mea nu e sa stau prin procese si pe la sectiile de Politie”, ne-a mai spus Zavo.

 

CITESTE SI:

Pepe vrea să o distrugă pe Oana Zăvoranu! Artistul i-a redeschis un proces fostei sotii. Vezi de ce o acuză

O noua infruntare in procesul vrajitoarelor! Cum a reactionat Zavo pusa fata in fata cu cele care au lasat-o fara 450.000 de euro

 

Are proiecte de televiziune, muzica, film si moda

 

Zavo e dispusa sa renunte la procesul cu vrajitoarele contra unei sume de 800.000 de euro
Zavo e dispusa sa renunte la procesul cu vrajitoarele contra unei sume de 800.000 de euro

Aparitiile publice ale Oanei Zavoranu au fost tot mai rare in ultima vreme, vedeta concentrandu-se asupra unor proiecte profesionale. Mai exact, patru la numar: un film, o emisiune TV, o piesa noua si o linie de haine. Cel mai probabil, acestea se vor materializa abia anul viitor si, din superstitie, vedeta nu doreste sa ofere detalii, momentan.

 

D.E.

 

Citește și...