Oana Zăvoranu e mândră că s-a dezbrăcat în direct: „Nu mi-e rusine cu nimic din ceea ce am facut! Sunt fericită!”

Publicat: 20/02/2013 | 10:31
Oana Zăvoranu e mândră că s-a dezbrăcat în direct: „Nu mi-e rusine cu nimic din ceea ce am facut! Sunt fericită!”

Blondina a oferit un show incendiar în emisiunea "Un show păcătos". După ce a primit 50.000 de like-uri la o poză, vedeta s-a dezbrăcat în direct.
 

Lipsită de orice fel de inhibiţii, Zăvoranca şi-a dat jos corsetul, din care oricum îi ieşeau sânii, şi a oferit un spectacol demn de un club de striptease.

Ea şi-a arătat sânii în direct, dar nu-i pare rău deloc, ba chiar este foarte fericită, după cum a spus chiar ea pe o reţea de socializare.

„Ne-am distrat, ne-am simtit bine, ne-am ‘facut de cap’ si am demonstrat ca facem SHOW daca vrem. Sunt o persoana fericita, implinita, nu mi-e rusine cu nimic din ceea ce am facut, am stiut mereu sa imi asum greselile, sa recunosc daca sunt fericita sau trista, daca sunt bine sau nu, iar in acest moment al vietii mele toate imi merg din plin atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

Oana Zăvoranu e mândră că s-a dezbrăcat în direct:

Stiu ca multi dintre cei care ma iubiti va bucurati pt mine si asta imi produce multa multa placere si liniste sufleteasca. Nu mai bag de mult in seama ‘frustratii si frustratele’ care din invidie si plictisul vietii lor anoste si anonime se mai trezesc latrand pe ici pe colo.

Ma bucur de tot ce este frumos in viata mea acum si nu ma mai poate atinge nimic din ceea ce eu nu vreau sau nu las sa ma atinga…

Nu mi-a trecut nici o secunda prin minte sa particip vreodata la un astfel de post de asistenta… a fost doar o surpriza haioasa pe care am acceptat sa o facem fanilor atat eu cat si Capatos….nu cred ca cineva se putea gandi vreo secunda la aceasta posibilitate …ever…are cine sa fie pe acest post!”, a notat Oana.

(A.T.)

Citește și...