Oana Zavoranu l-a infundat pe sarbul acuzat de hartuire! Vedeta a mers la Parchet pentru ultimele declaratii

Publicat: 30/01/2013 | 22:08

Un scandal monstru, iscat in urma cu doi ani, intre Oana Zavoranu si proprietarul casei, domnul Tony, de pe strada Andrei  Muresan, unde ea locuia, este aproape de sfarsit.

Ramas in “palmaresul” Oanei Zavoranu ca unul dintre cele mai mari scandaluri in care a fost protagonista, fosta sotie a lui Pepe a dat ieri cu subsemnatul la Parchetul Capitalei in cazul fostului proprietar acuzat de distrugere si hartuire.

Oana Zavaronu, la Parchet

“Noi am facut plangeri penale separate. Eu l-am reclamat pentru calomnie, iar Oana pentru distrugere si agresiune. Procurorul urmeaza sa stabileasca cat de curand daca il pun sub urmarire penala. Am avut ultima discutie cu el inainte sa decida trimiterea in judecata”, a declarat pentru CANCAN.ro Razvan Dumitrescu, iubitul vedetei.

Oana Zavoranu

Oana Zavoranu a fost agresata de proprietarul apartamentului in care a stat cu chirie, anul trecut, in zona Dorobanti. Proprietarul, care avea mana in pantaloni cand a iesit sa vorbeasca cu vedeta, a bruscat-o pe Oana Zavoranu si i-a aruncat telefonul pe jos.

Oana Zavoranu

„Inainte de a intra in apartament, a venit acest obsedat sexual care tinea mana in pantaloni, in dreptul… si striga ca un nebun ‘Iti place, iti place p… c**va ordinara”, a declarant atunci Oana Zavoranu.

Vedeta a fost insotita de Razvan Dumitrescu, prietenul ei, pentru a-si lua o teava, dupa cum se vede in imaginile inregistrate de camerele de supraveghere. Dupa ce acestia au iesit din apartament, fostul proprietar a iesit cu o scrumiera in mana, pregatit de scandal. Oana a revenit si a incercat sa filmeze cu telefonul intregul eveniment. Conflictul a fost aplanat atunci de catre doi agenti de politie.

Prietenul Oanei a declarat ca proprietarul a recunoscut pe inregistrare ca vedeta nu mai are nimic in apartament si ca a intrat in imobil fara aprobarea fostei chiriase.

Tot atunci, Oana Zavoranu l-a acuzat pe proprietar ca a intrat peste ea in casa, a incercat s-o violeze in apartamentul inchiriat si ca a tras-o de chiloti si sutien.

 

Citește și...