Oana Zavoranu nu mai candideaza la parlament

Publicat: 25/07/2008 | 00:00

Adio. Desi Vadim Tudor si-ar fi dorit-o cu disperare, mai ales in acest moment dificil pentru partid, Oana Zavoranu nu va mai candida la deputatie pe listele PRM Bogdan Tiberiu Iacob Liderul PRM, Vadim Tudor, a anuntat inca din toamna trecuta ca Oana Zavoranu va candida la Camera Deputatilor pe listele PRM, in replica la un articol din Cancan care sustinea ca vedeta si-a cam incheiat conturile cu partidul. „A fost vorba sa candideze pentru Camera Deputatilor si ma tin de cuvant. Daca e vorba de innoirea clasei politice, hai sa aducem tineri care stiu sa vorbeasca si care au anumita priza si reprezentare la tineret”, declara atunci presei, Vadim. Si totusi, Cancan a avut dreptate. Oana Zavoranu a terminat-o cu PRM, cu toate dezmintirile lui Vadim, si a luat decizia de a nu mai candida. Informatia ne-a fost confirmata ieri de deputata ex-PRM Daniela Buruiana, care ne-a spus ca „Oana a abandonat PRM inca de anul trecut, nu a mai calcat pe acolo, pentru ca e o fata foarte pragmatica si a inteles ca nu are ce cauta intr-un partid de batrani. Probabil a si fost sfatuita ca acest lucru i-ar dauna foarte mult imaginii proprii. Stiu ca Vadim a tras de ea, a insistat, dar ea a fost cea care l-a refuzat. Pentru PRM ar fi fost o miscare buna, pentru ca ea are tinerete, celebritate si bani pentru a-si sustine campania, adica exact cele trei lucruri pe care PRM nu le mai are acum”.

Vadim vrea moartea votului uninominal

Ca Vadim are probleme o confirma si inversunarea contra votului uninominal, manifestata miercuri, la Realitatea TV: „Este nu numai o imensa prostie, dar ar insemna moartea democratiei care s-a infiripat in Romania, moartea partidelor politice. Prin votul uninominal vor intra manelistii, vor intra de fapt 400 si ceva de primari”.

Vadim ar castiga „si daca ar candida in secuime”

Senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor nu se teme de votul uninominal. Presedintele Partidului Romania Mare (care a obtinut rezultate foarte modeste la alegerile locale) este increzator ca va obtine votul romanilor pentru un nou mandat de senator, in orice circumscriptie ar candida. Inclusiv in secuime, sustine Vadim Tudor. „Oriunde as candida, chiar si in asa-zisa secuime, dar in Bucuresti cu atat mai abitir, eu voi obtine cateva zeci sau sute de mii de voturi necesare sa intru in Senat”, a spus el. (L.B.)

Citește și...