OANA ZĂVORANU s-a cununat religios în mare secret cu ALEX ASHRAF! Cum arată verighetele

Publicat: 25/10/2017 | 19:14

Oana Zăvoranu a devenit soţia lui Alex Ashraf pe 9 iunie 2016. Atunci cei doi s-au cununat civil în mare secret, iar bruneta a făcut şi cununia religioasă tot în mare secret, tot într-o zi de 9, septembrie de data aceasta!

„Noi, de astăzi, pentru tot restul vieţii noastre! Noi, de astăzi, uniţi şi în faţa lui Dumnezeu! Suntem binecuvântaţi! Mulţumim, Doamne, pentru că ne-ai acceptat”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei, la doar o zi după ce s-a căsătorit în mare secret. Bruneta a postat alături de acest mesaj şi o fotografie cu verighetele impresionante, de care este foarte mândră.

„Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică care să fie atât de frumoasă”, a declarat Oana Zăvoranu după ce s-a aflat că a făcut nunta în secret.

 

Citește și...