Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Oana Zavoranu s-a despartit de Pepe

Oana Zavoranu s-a despartit de Pepe

De: Cancan 03/03/2011 | 00:00
Oana Zavoranu s-a despartit de Pepe
Mascata. Imbracata in trening si o haina neagra cu gluga trasa pe cap, Oana Zavoranu a iesit din salonul de bronzat acoperindu-si disperata chipul cu o geanta Fotografie realizata marti, la ora 22.10

Scene absolut incredibile fotografiate marti seara, tarziu, de paparazzii CANCAN. Oana Zavoranu a plecat in goana de acasa si s-a dus, in viteza maxima, direct la cel mai cunoscut salon de bronzat din zona Dorobanti. La iesire, femeia supranumita Querida a oferit un spectacol absolut inexplicabil. Mult mai slaba decat la ultimele sale aparitii in public, imbracata in haine de casa, Zavoranca a facut eforturi supraomenesti sa se fereasca de bliturile aparatelor foto: a lasat capul in jos si si-a mascat chipul cu geanta, inaintand efectiv pe bajbaite pana la masina. Comportamentul socant al divei ar putea avea insa o explicatie. Zavoranca face fata cu greu noului eveniment din viata ei: despartirea de Pepe.

Desi divortul sotilor Columbeanu parea a fi evenimentul anului, iata ca o alta bomba explodeaza intr-un alt cuplu din lumea mondena. Si daca la Moni si Iri despartirea era oarecum previzibila, ei bine, despre Oana Zavoranu si Ionut Pascu, alias Pepe, ai fi zis ca sunt sortiti sa fie impreuna pe viata. Amandoi cu sange fierbinte, amandoi gelosi, amandoi blamati de propriile familii, insa indragostiti etern unul de celalalt, „Querida” si „Latin loverul” pareau sa fi descoperit reteta unei convietuiri fericite. Si totusi, firile lor aprige s-au dovedit mai puternice decat iubirea. Surse bine informate spun ca ultima perioada din viata de familie a celor doi a fost crunta, iar neintelegerile s-au adancit pana intr-acolo incat s-a ajuns, momentan, la despartire.

Cel care ar fi plecat de acasa de cateva zile bune este Pepe, iar cantaretul e de negasit chiar si pentru unii dintre prietenii lui apropiati. Pe de alta parte, Oana Zavoranu pare a suporta cu greu separarea de barbatul care i-a fost alaturi, la bine si la greu, in ultimii opt ani. Aceasta ar fi si una dintre explicatiile pentru comportamentul absolut bizar al femeii care, marti, dupa ce o zi intreaga a stat inchisa in casa, la ora 21.30 a plecat aproape in fuga, imbracata in trening. S-a urcat la volanul Porsche-ului sau si a condus ca o nebuna pana in Dorobanti, ajungand sa atinga, pe alocuri, peste o suta de kilometri la ora. S-a oprit la un cunoscut salon de bronzat, unde a petrecut mai bine de jumatate de ora. In momentul in care a iesit si si-a dat seama ca e fotografiata de paparazzi, Zavoranca s-a comportat absolut bizar.

A zbughit-o inapoi la salon, le-a cerut angajatilor sa stinga luminile de afara, apoi a iesit facand eforturi supraomenesti sa-si ascunda fata cu o geanta. Reactia Oanei este total atipica, tinand cont de toate intalnirile ei anterioare cu paparazzii, momente in care, indiferent de postura in care era, „Querida” nu s-a ferit niciodata si mai ales nu a incercat sa-si mascheze fata. De altfel, tot contrar obiceiului, Zavoranca a fost „moale” in fata interpelarilor reporterilor, fara sa riposteze sau sa sara la scandal. „Te-ai despartit de Pepe” e intrebata si Oana incearca sa ingaime un „nu” neconvingator, apoi completeaza cu vocea nesigura: „scrieti voi ce stiti”… Abia in clipa in care s-a urcat in masina mai degraba pe bajbaite, Zavoranca a renuntat la geanta cu care isi ascunsese chipul, insa a lasat capul in jos, cu barbia in piept, reusind astfel sa isi ascunda cea mai mare parte din fata. E posibil ca bronzul rapid la care diva a apelat, in mod ciudat, intr-o noapte de marti, sa fi avut drept scop mascarea unor vanatai sau doar a ochilor umflati de plans? In cursul zilei de ieri, Oana Zavoranu a fost din nou fotografiata de paparazzii CANCAN. Atat la tribunal, unde a avut o infatisare in procesul cu mama ei, dar si ulterior, pe parcursul a trei ore petrecute la mall, diva nu a renuntat la o pereche de ochelari de soare care i-au ascuns ochii si, odata cu ei, posibilele urme ale despartirii de Pepe.

Nervoasa ca e fotografiata! Vezi aici cum a reactionat Oana cand a fost intrebata daca s-a despartit de Pepe

Dupa comportamentul absolut bizar de marti seara, ieri, Oana Zavoranu a iesit din casa, in jurul prazului, purtand o pereche de ochelari de soare chiar daca prezenta lor nu era neaparat necesara. Querida s-a dus la tribunal, unde avea o noua infatisare in procesul cu mama ei, Marioara Zavoranu unde a stat o vreme de vorba cu avocatul.

Chiar in momentele in care a intrat in cladire, Oana nu a renuntat la ochelarii de soare, la fel ca si mai tarziu, cand a facut o vizita prelungita la un mall. Chiar daca a stat mai bine de doua ore intr-un magazin de produse cosmetice, timp in care a vorbit cu vanzatoarele, a studiat zeci de produse si a vorbit la telefon, nevasta lui Pepe nu a renuntat nicio clipa la pretioasele accesorii.

Abia dupa lasarea intunericului Oana si-a scos ochelarii. In momentul in care a ajuns acasa, paparazzi Cancan au incercat sa o abordeze din nou pentru a lamuri comportamentul ei ciudat din noaptea anterioara. Din nou, in clipa in care a sesizat ca e fotografiata, Oana a incercat sa-si ascunda chipul si si-a trtas parul peste fata. De aceasta data insa a ripostat in stilu-i caracteristic. Intrebata daca despartirea de Pepe s-a lasat…greu, Oana a raspuns ironic…”Da, da, sunt lovita rau de tot” trecand apoi la binecunoscutele jigniri si injuraturi.

Amor cu nabadai Oana Zavoranu si latin-loverul Pepe s-au cuplat in 2003 si, inca de la inceput, relatia lor a facut valuri. Temperamentali, cei doi au facut de multe ori deliciul presei, iar amorul lor a fost presarat cu nenumarate momente… fierbinti. In noiembrie 2005, presa scria despre un episod dur consumat intre cei doi, care s-a lasat cu ochi vineti si doua coaste rupte pentru Oana, prezentatoarea pe atunci a emisiunii „Corazon latino”. In vara anului urmator, ziarele locale relateaza o secventa de gelozie derulata pe o terasa la malul marii, cu scantei si injuraturi. Si totusi, in noiembrie 2006, Oana si Pepe se casatoresc in secret, in ciuda opozitiei ambelor familii.

Gelozia nu le da pace nici dupa ce devin o familie. In martie 2008, Oana ajunge in stare grava la spital, cu suspiciune de suicid, la scurt timp dupa un scandal cu sotul ei, care ii reprosa ca e prea dezinvolta in scenele de amor din telenovele. In 2009 e randul Oanei sa ii faca un scandal monstru lui Pepe, geloasa pe partenera lui de emisiune de atunci, Ramona Badescu.

In luna noiembrie a anului trecut, Zavoranca e fotografiata catre dimineata iesind dintr-o carciuma cu un barbat. Intervievata de reporteri, sustine ca Pepe stia exact unde se afla. Insa, de aceasta data, Pepe nu iese in public sa-i ia apararea, fata de alte momente similare cand o facuse.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o frumoasă zonă turistică
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...