Oana Zavoranu se pregateste de o noua interventie estetica! Totul se va intampla in orele urmatoare

Publicat: 10/06/2014 | 14:40
Oana Zavoranu se pregateste de o noua interventie estetica! Totul se va intampla in orele urmatoare

Orice femeie care se respecta este foarte atenta cu modul in care arata, dar Oana Zavoranu a facut din asta o adevarata obsesie. Dupa nenumarate operatii estetice, vedeta se pregateste acum pentru o noua interventie de ordin estetic. Isi albeste dintii!

Si-a pus silicoane de sapte ori si si-a modelat corpul pentru a arata perfect, dar se pare ca tot nu este suficient pentru Oana Zavoranu. Vedeta isi doreste sa fie impecabila din toate punctele de vedere, asa ca acum a trecut la interventii stomatologice.

Si nu, nu este vorba despre vreo lucrare complicata, ci despre un tratament cat se poate de banal. Bruneta a ales sa isi faca o albire a dintilor, procedura care nu este nici pe departe la fel de complicata precum celelalte interventii de ordin estetic la care s-a supus pana acum.

oana zavoranu
oana zavoranu

CITESTE SI

Oana Zavoranu e din nou singura! Dupa o relatie de aproape trei ani, Razvan a parasit caminul conjugal

Oana Zavoranu risca 5 ani de inchisoare! Querida a fost prinsa in flagrant, in timp ce ii cerea 10.000 de euro unui medic!

Cu toate acestea, se pare ca Oana se teme mai tare de medicul dentist decat de cel estetician, asa ca este foarte posibil ca o simpla albire sa fie mai greu de suportat pentru ea decat restul de operatii pe care le-a suferit.

“O noua zi, multe de rezolvat, in special programarea de la dentist pentri albirea dintilor,si mi-e frica de dentist de mor”, a scris vedeta pe internet.

In 2011, Oana Zavoranu a pozat in Playboy, mandra de silicoanele puse de Marek Valcu
In 2011, Oana Zavoranu a pozat in Playboy, mandra de silicoanele puse de Marek Valcu

A fost prinsa in flagrant

Dupa sase operatii de siliconare pe care le-a facut la cabinetul doctorului Marek Valcu, Oana Zavoranu a ajuns la cutite cu acesta. Bruneta se pare ca l-ar fi santajat pe estetician, cerand 10.000 de euro in schimbul tacerii sale. Acesta a depus o plangere la Politie, in urma careia vedetei i s-a organizat un flagrant. Acum este cercetata in stare de libertate, dar se afla sub control judiciar.

A.D.

 

Citește și...