Oana Zăvoranu şi Viorica de la Clejani au încins atmosfera la „Guess My Age – Ghiceşte vârsta”! Mama Margheritei a luat foc atunci când i s-a amintit de „fostul ginere” libanez

Publicat: 01/02/2018 | 10:26

Demonstraţii de samba şi capoiera aseară, la “Guess My Age – Ghiceşte vârsta”, dar şi invitate celebre care i-au pus în dificultate pe cei doi concurenţi, Cornelia (37 de ani) şi Georges Slim (38 de ani), în show-ul prezentat de Dan Negru. Oana Zăvoranu şi Viorica de la Clejani au urcat împreună pe aceeaşi scenă, iar concurenţilor li s-a cerut iniţial să spună câţi ani cred ei că are fiecare dintre ele.

După ce aceştia au estimat că Oana ar avea 35 de ani, iar Viorica 47, Dan Negru i-a informat pe Cornelia şi soţul ei libanez, Georges, că, de fapt, cele două vedete au aceeaşi vârstă. Adică 44 de ani, vârstă pe care cei doi nu au ghicit-o.

“Cum mi-ai dat mie 35 de ani, şi nu 20 şi ceva?”, l-a “certat” Oana pe Georges.

”Am o fată de 25 de ani şi un băiat de 20, mi se pare normal să-mi dai atât!”, a adăugat Viorica.

Concurentul i-a amintit Vioricăi de la Clejani că fiica ei a fost prietenă cu un libanez, iar reacţia acesteia a făcut deliciul tuturor.

“Să nu mai aud de libanezi! Domnu’ libanez, o soacră bună pentru un libanez trebuie să fie făcută bine, ca să-l strunească aşa cum trebuie, ai înţeles? În nici un caz n-ar trebui să arate ca ea”, a spus Viorica, amuzată, arătând către Oana.

Întrebate de Dan Negru câţi ani le dă lumea de obicei, Oana Zăvoranu a răspuns că între 28 şi 30 de ani, iar Viorica Manole că oamenii apreciază vârsta ei în funcţie de coafura pe care o are în ziua respectivă. De exemplu, atunci când îşi face bucle, pare mai matură, şi oamenii îi dau mai mulţi ani.

Cornelia şi Georges nu au reuşit să ghicească miercuri seara nici vârsta celorlalte persoane care au venit în faţa lor – Gabriela (21 de ani), studentă, Antonio Dos Santos (37 de ani), dansator şi instructor de capoiera (luptă braziliană camuflată într-un dans), Bogdan (41 de ani), muzician, Georgeta (61 de ani), pensionară, şi nici pe a lui Mihai (19 ani), vânzător la un fast-food. Cum marja de eroare în estimările lor a fost mică, au reuşit să intre în finală cu suma de 36.000 de lei. Norocul i-a însoţit şi acolo, căci au reuşit să ghicească din cea de-a doua încercare vârsta Sandrei (25 de ani), dansatoare de samba, şi astfel să plece acasă cu 27.000 de lei.