„Oana Zavoranu va fi trimisa in judecata!”. Vedeta risca 7 ani de inchisoare cu executare!

Publicat: 26/05/2014 | 07:32
„Oana Zavoranu va fi trimisa in judecata!”. Vedeta risca 7 ani de inchisoare cu executare!

Joia trecuta, Oana Zavoranu a fost surprinsa in flagrant, in timp ce incasa 10.000 de euro de la medicul Marek Valcu, iar acum urmeaza sa fie trimisa in judecata. Alaturi de ea, este posibil sa fie audiate si alte vedete. Prima pe lista, Simona Trasca.

Un scandal de proportii a cutremurat showbizul romanesc pe 22 mai. Acuzata de santaj, Oana Zavoranu a fost prinsa in flagrant, in timp ce lua 10.000 de euro de la medicul Marek Valcu. Dupa cateva ore bune de audieri, a fost eliberata sub control judiciar, dar foarte multi nu au inteles cum a fost posibil ca Oana Zavoranu sa fie lasata in libertate dupa ce a fost prinsa in santaj. Avocata doctorului Marek Valcu explica, insa, situatia.

Oana risca intre 2 si 7 ani de inchisoare
Oana risca intre 2 si 7 ani de inchisoare

„Daca n-ar fi fost un flagrant reusit, nu ajungeau la politie sa dea declaratii, nu incepea urmarirea penala si nu exista un dosar penal. Clientul meu e parte vatamata si am convingerea ca Oana Zavoranu va fi trimisa in judecata si judecata pentru infractiunea de santaj, intrucat aceasta fapta e probata. Oana Zavoranu a fost eliberata sub control judiciar intrucat ea nu reprezinta un pericol public si poate fi cercetata in stare de libertate”, a declarata aceasta, pentru ziarul Ring.

CITESTE SI

Oana Zavoranu, desfiintata de doctorul Marek Valcu! Cate operatii estetice are de fapt vedeta

Declaratii socante ale vedetelor operate de Marek! „E un macelar! Pune silicoane cum umple mama curcanul”!

Medicul Marek o face praf pe Oana Zavoranu! „Se opera pe barter! Atitudinea ei ii depaseste puterea de a se controla”

Marek Valcu a denuntat-o pe Oana pentru santaj
Marek Valcu a denuntat-o pe Oana pentru santaj

Conform aceleiasi surse, se pare ca in curand urmeaza sa fie chemate in fata instantei si alte vedete de la noi, sa dea declaratii. Prima dintre acestea ar putea fi chiar Simona Trasca, cea care de curand l-a acuzat pe Marek Valcu ca i-ar fi pus invers protezele la sani.

„In presa incep sa apara diferite alte persoane care par a fi nemultumite de serviciile doctorului Marek Valcu. Daca acestea vor continua, vom formula o plangere penala si impotriva dumnealor si le vom invita sa vina si sa-si sustina afirmatiile in fata organelor de cercetare penala”, a spus Katia Cicala.

In cazul in care va fi gasita vinovata, Oana Zavoranu risca, potrivit articolului 207 din Codul Penal, o pedeaspa cuprinsa intre doi si sapte ani de inchisoare cu executare.

Simona Trasca este in vizorul avocatei medicului Valcu
Simona Trasca este in vizorul avocatei medicului Valcu

A pozat in Playboy cu silicoanele lui

In timp ce Oana Zavoranu se declara nemultumita de silicoanele lui, medicul Marek Valcu are cu totul alta parere. Acesta sustine ca nu a gresit cu nimic si ca cea mai buna dovada a n

evinovatiei sale este chiar faptul ca vedeta a pozat cu sanii pusi de el in Playboy, in primavara anului 2011.

A.D.

 

 

 

Citește și...