OFICIAL e cea mai slaba femeie din lume! O rusoaica anorexica a ajuns sa cantareasca doar 21 kg! VIDEO

Publicat: 08/01/2015 | 14:35
OFICIAL e cea mai slaba femeie din lume! O rusoaica anorexica a ajuns sa cantareasca doar 21 kg! VIDEO

O femeie din Rusia a ajuns sa cantareasca doar 21 de kg si este considerata in momentul de fata cea mai slaba femeie din lume. Rusoaica a suferit o deceptie in dragoste si a refuzat pur si simplu sa se mai hraneasca.

Cantareste doar 21.5 kg si nu a mai mancat de cateva luni bune. Problemele rusoaice au inceput dupa ce s-a despartit de prietenul ei. Exista insa solutii pentru a lupta cu anoxeria, insa in cazul acestei femei, timpul joaca un rol foarte important. Avand in vedere felul in care arata, rusoaica ar trebui sa ajunga cat mai repede la un consult medical.

Anorexia este o manifestare clinica ce consta in pierderea senzatiei de foame si a apetitului. Apetitul, foamea si satietatea sunt fenomene elementare fiziologice care dispar in anorexie.

CITESTE SI

Infidelitatile iubitului si-au pus amprenta asupra corpului ei! O celebra blonda a slabit enorm si are picioarele ca doua grisine

Se zbate sa isi recastige faima, insa a ajuns piele si os! Alexandra Stan e in pragul anorexiei! Imagini incredibile cu artista

Apetitul sau dorinta de a manca este un fenomen conditionat psihic si influentat de numerosi stimuli psihologici precum caracteristicile organoleptice ale alimentelor (gust, miros, aspect), de locul si contextul luarii prizei alimentare, de tipul alimentului.

D.C.