Organele nu au rezistat. Anunțul trist făcut de apropiați despre Mario Iorgulescu, la 9 zile de la accident

Publicat: 17/09/2019 | 10:40
Organele nu au rezistat. Anunțul trist făcut de apropiați despre Mario Iorgulescu, la 9 zile de la accident

Au trecut 9 zile de la accidentul mortal provocat de Mario Iorgulescu, în urma căruia Dany Vicol, un bărbat de 24 de ani, și-a pierdut viața. Din păcate, tragedia care a lovit familia lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, este departe de a se încheia. Unii dintre apropiații tânărului care se luptă să supraviețuiască pe un pat de spital au făcut un anunț trist despre starea lui de sănătate: organele nu au rezistat. 

Citește și: Cristian Tudor Popescu, noi declarații-bombă despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu: “Nu va face nicio zi de pușcărie”

Anunțul trist făcut de apropiați despre Mario Iorgulescu, la 9 zile de la accident

Având aceeași vârstă cu cea a șoferului care a murit în incidentul rutier cumplit de acum aproape două săptămâni, Mario Iorgulescu este într-o stare extrem de delicată. Medicii fac eforturi supraomenești să-l țină în viață, mai ales după ce unele dintre organe i-au cedat. Surse din cadrul Spitalului Elias au declarat sub protecția anonimatului că medicii l-au trecut pe dializă după ce au constatat că rinichii fiului președintelui LPF nu mai funcționează.

“Starea lui este cât se poate de gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină”, au mărturisit persoane din anturajul familiei Iorgulescu, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Șerban Huidu, reacție radicală despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal

În vârstă de 24 de ani, Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în zorii zilei de duminică, 8 septembrie. La ora 03:05, în timp ce se afla pe Șoseaua Chitila, el a pierdut controlul noului său bolid – un Aston Martin DBS – și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea tragediei s-a văzut că mașina fiului lui Gino Iorgulescu a luat foc în urma impactului. Matei, un martor la incidentul rutier, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1. din România, că el l-a scos din autoturismul cuprins de flăcări pe băiatul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul i-a fost fatal lui Dany Vicol, care a fost proiectat din autoturismul personal la o distanță de 20 de metri. Matei a mai dezvăluit că tânărul de 24 de ani nu a murit pe loc, ci a mai trăit câteva secunde după impactul devastator și că a apucat să-l întrebe ceva.

Surse din Poliție au dezvăluit că acul vitezometrului de la mașina lui Mario Iorgulescu s-a oprit la 240 km/h. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză. Se mai întâmplă, în cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.