Cristian Tudor Popescu, noi declarații-bombă despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu: “Nu va face nicio zi de pușcărie”

Publicat: 16/09/2019 | 09:40
Cristian Tudor Popescu, noi declarații-bombă despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu: “Nu va face nicio zi de pușcărie”

Cristian Tudor Popescu a făcut noi declarații-bombă despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în urma căruia un tânăr de vârsta lui a murit pe loc. La finalul mărturisirilor, cunoscutul jurnalist a conchis că fiul lui Gino Iorgulescu “nu va face nicio zi de pușcărie”.

Citește și: Daniela Crudu s-a cuplat cu Mario Iorgulescu. Relaţia secretă din showbiz

Cristian Tudor Popescu, noi declarații-bombă despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat dur după ce s-a aflat că băiatul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal era și beat, și drogat în momentul în care a făcut accident, iar în urma impactului devastator, un om nevinovat și-a pierdut viața. Îndrăgitul om de televiziune i-a criticat și pe Gabriela și Gino Iorgulescu, care și-au luat angajamentul de a crește cei doi copii pe care Dany Vicol îi avea.

Citește și: Șerban Huidu, reacție radicală despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu

“Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei mașini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice și ghiftuit cu cocaină. A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniștit pe sensul lui de mers.

Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viața. Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino. De ce cred că așa va fi? Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaină”, a scris Cristian Tudor Popescu pe site-ul publica.ro.

Citește și: Vărul condamnat pentru crimă al lui Dany Vicol a jurat să se răzbune pe Mario Iorgulescu: ”Dinte pentru dinte! Dacă ajunge la închisoare, îl…”

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal

În vârstă de 24 de ani, Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în zorii zilei de duminică, 8 septembrie. La ora 03:05, în timp ce se afla pe Șoseaua Chitila, el a pierdut controlul noului său bolid – un Aston Martin DBS – și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea tragediei s-a văzut că mașina fiului lui Gino Iorgulescu a luat foc în urma impactului. Matei, un martor la incidentul rutier, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1. din România, că el l-a scos din autoturismul cuprins de flăcări pe băiatul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul i-a fost fatal lui Dany Vicol, care a fost proiectat din autoturismul personal la o distanță de 20 de metri. Matei a mai dezvăluit că tânărul de 24 de ani nu a murit pe loc, ci a mai trăit câteva secunde după impactul devastator și că a apucat să-l întrebe ceva.

Surse din Poliție au dezvăluit că acul vitezometrului de la mașina lui Mario Iorgulescu s-a oprit la 240 km/h. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză. Se mai întâmplă, în cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.

Citește și...