Ovidiu Cernauteanu, despre decizia de a se muta in Romania: „Toata lumea si-a pus mainile in cap cand a auzit!”

Publicat: 16/11/2011 | 00:00
Ovidiu Cernauteanu, despre decizia de a se muta in Romania: „Toata lumea si-a pus mainile in cap cand a auzit!”
Ovi, cel care a fost partenerul Paulei Seling la Eurovision 2010, a decis sa se mute in Romania cu toata familia sa.

Dupa 15 ani in care a locuit in Norvegia, Ovi a luat aceasta decizie. „Toata lumea si-a pus mainile in cap, cand a auzit”, a declarat Ovidiu, citat de Adevarul.ro.

Despre decizia de a se muta in Romania, Ovi a spus ca inca de acum doi ani il batea acest gand. „Dar i-am spus sotiei mele ca nu putem lua aceasta decizie decat in momentul in care eu voi face niste pasi importanti in Romania, din punct de vedere muzical”.

Dupa succesul de la Eurovision 2010, Ovi a inceput sa vina din ce in ce mai des in Romania, cu diverse proiecte, iar viata lui de familie devenise problematica. „Succesul de la Eurovision trebuia intretinut si oricum trebuia sa ne mutam din Stavanger, orasul in care stateam. Fie in Oslo, fie in Bucuresti. Am inceput sa punem diverse argumente in balanta si ne-am dat seama ca in Romania copiii i-ar avea pe bunici aproape, ar invata limba”, a spus Ovi.

VIDEO Ovi, partenerul Paulei Seling de la Eurovision, a revenit in Romania cu sotia si copiii! „Pot sa ma reacomodez in tara din care am plecat”

Ce s-a intamplat cu Ovi, partenerul Paulei Seling de la Eurovision? S-a mutat in Corbeanca!

Citește și...