(P) Betano lansează cotele pentru ultima etapă din Liga 1

Publicat: 09/05/2017 | 18:42
(P) Betano lansează cotele pentru ultima etapă din Liga 1

Casa de pariuri online Betano.com a afişat deja pe site cotele la pariuri sportive pentru ultima etapă ale actualului sezon din Liga 1.

Viitorul, Steaua şi Dinamo au toate trei şanse pentru titlu şi nevoie de victorii în ultima etapă.

Click aici pentru cotele din playoff şi playout pentru ultima etapă din Liga 1 la pariuri sportive

Meciurile celor trei echipe care se bat pentru titlu – Viitorul Constanţa, Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti – se vor juca în acelaşi timp, toate sâmbătă 13 mai, de la ora 20:00.

Viitorul, campioană dacă bate Clujul

Viitorul primeşte vizita lui CFR Cluj şi va deveni campioană în mod cert, indiferent de celelalte rezultate ale etapei, dacă va învinge sâmbătă. Betano a acordat cota de 1,20 echipei lui Gică Hagi pentru o victorie contra ardelenilor.

Constănţenii pot termina şi la egalitate sau chiar să piardă pentru a deveni campioni, dar în acest caz depind de rezultatele din partidele jucate de Steaua şi Dinamo.

Steaua are nevoie de 3 puncte şi un pas greşit al lui Hagi

FCSB speră încă la titlu şi are două scenarii pentru a-l obţine, în ambele depinzând de meciurile celor de la Viitorul şi Dinamo.

Steaua poate deveni campioană dacă termină egal cu Craiova, cu condiţa ca Viitorul să piardă, iar Dinamo să  câştige. De asemenea, dacă Steaua o va învinge pe Craiova, iar Viitorul va încheia cel mult cu un egal meciul contra lui CFR Cluj, roş-albaştrii sunt de asemenea campioni.

Aşadar, FCSB va trage la victorie şi are o cotă de peste 1,20 să învingă sâmbătă pe teren propriu, contra CSU Craiova.

Dinamo, şanse matematice pentru titlu

Dinamo speră la rândul ei la titlu. Cu două puncte mai puţin decât Viitorul şi Steaua, Dinamo are o singură variantă pentru a mai emite pretenţii la locul 1: o victorie sâmbătă cu Astra Giurgiu. „Câinii” au o cotă de 1,50 pentru a o învinge la Bucureşti pe adversara din ultima etapă.

Chiar dacă va obţine cele trei puncte, Dinamo are nevoie ca Viitorul şi Steaua să nu câştige partidele de sâmbătă, doar în acest caz putând deveni campioană, putând ajunge la egalitate de puncte, dar superioară Viitorului în meciurile directe şi Stelei la golaveraj.

Citește și...