(P) Cele mai noi pariuri: Cine va fi campioană în Liga 1 sezonul viitor? Se califică Steaua şi Viitorul în Liga Campionilor?

Publicat: 17/05/2017 | 15:53
(P) Cele mai noi pariuri: Cine va fi campioană în Liga 1 sezonul viitor? Se califică Steaua şi Viitorul în Liga Campionilor?

Viitorul Constanţa este campioana României, un titlu pentru care încă tremură în lupta birocratică. Cât timp continuă suspansul, Betano.com se gândeşte la sezonul viitor şi a afişat deja pe site cotele favoritelor la titlu din Liga 1 2017/2018, la pariuri sportive online live.

Vezi aici toate cotele pentru favoritele la titlu din sezonul viitor al Ligii 1

Nici nu s-a uscat bine cerneala legată de titlul de campioană al Viitorului, iar gândurile zboară spre următorul sezon de campionat. Deşi a câştigat, cel puţin pentru moment, primul titlu din istorie, Viitorul Constanţa este doar a doua favorită pentru la anul. Betano vede echipa lui Gică Hagi cu şansa a doua şi o cotă de 5,00 să câştige Liga 1 şi în 2018.

Cele mai mari şanse de a deveni campioană în 2018 le are Steaua, cu o cotă de 2,50. FCSB a câştigat trei titluri în ultimii zece ani, ultimul fiind cel din sezonul 2014/2015, atunci când a fost singura echipă trecută de borna celor 70 de puncte. Steaua aduna atunci 26 de tiluri de campioană.

Dinamo Bucureşti este a treia favorită la titlu, cu cota de 6,00, urmată de Astra Giurgiu cu 8,00. În 2017 s-au împlinit fix 10 ani de când „câinii roşii” nu au mai reuşit să obţină titlul de campioană.

CSU Craiova şi CFR Cluj se află la egalitate cu cota de 12,00 şi a cincea şansă la trofeu. Ardelenii au în vitrină trei titluri, ultimul în 2011/2012, iar oltenii au câştigt ultima oară în 1991 cel de-al patrulea lor titlu din palmares.

Steaua şi Viitorul, traseul spre Liga Campionilor

Steaua şi Viitorul vor intra în turul 3 preliminari al Ligii Campionilor. Dacă vor trece de acesta, vor juca în barajul competiţiei, ultima dublă manşă înainte de grupe.

Betano.com oferă o cotă de peste 6,00 Stelei de a ajunge în grupele Champions League, iar Viitorului o cotă de peste 8,00. Vezi pariurile special pentru Steaua şi Viitorul

Dacă vor fi eliminate din Turul 3 preliminar al Champions League, Steaua sau Viitorul vor juca în playoff-ul Europa League.

Citește și...