(P) Îţi place baschetul? Final Four-ul Euroligii se joacă şi pe Betano.com!

Supermeciurile de Final Four din Euroliga de baschet sunt live în România pe internet, pe una dintre cele mai bune platforme de pariuri sportive online din ţara noastră, Betano.com. Pentru un plus de adrenalină, iubitorii baschetului pot alege să parieze înainte de meciuri şi în timpul lor. Betano v-a pregătit cote de excepţie şi peste 240 de variante de pariu pe fiecare meci!

Programul meciurilor Final Four

Vineri (semifinale)
18:30 ŢSKA Moscova – Olympiacos
21:30 Fenerbahce – Real Madrid

Finala mică şi cea pentru trofeul suprem se dispută duminică de la ora 18:00, respectiv 21:00.

Careul de aşi, la fel ca în 2015

La Istanbul, se întâlnesc pentru prima dată în istoria Euroligii în Final Four patru echipe care au jucat deja fiecare cu fiecare în timpul sezonului regulat: campioana en titre ŢSKA, specialista turneelor finale Olympiacos, "gazdele" Fenerbahce şi cea mai bună echipă a sezonului regulat, Real Madrid.

Vezi aici cotele pentru titlul din Euroliga de baschet

Cele mai bune patru echipe din Europa se cunosc excelent - de ani buni au acelaşi schelet, au jucat multe meciuri directe în ultimii ani, iar la Istanbul vom vedea practic reeditarea semifinalelor Final Four din 2015. Atunci, pe bancă erau aceiaşi patru antrenori ca şi acum (Itoudis, Sfairopoulos, Obradovic şi Laso), iar din loturile de acum doi ani fac parte astăzi nu mai puţin de 23 de jucători. Cel mai bun jucător al Final Four 2015 a fost argentinianul Andres Nocioni, care la cei 38 de ani joacă ultimul sezon al carierei sale impresionante şi poate aduce acum un plus de experienţă câştigătoarei de atunci, Real Madrid.

Vezi aici cotele la pariuri online pentru Fenerbachce – Real Madrid în Euroliga de baschet (19 mai 2017,  ora 21:30)

Statistica vorbeşte: ŢSKA - Fener în finală

ŢSKA şi Fener au fost în ultimele două sezoane mai bune în duelurile directe cu adversarele din semifinale. Soldaţii lui Itoudis au câştigat la cel mult 7 puncte diferenţă ultimele patru dispute cu grecii conduşi din teren de fantasticul fundaş Vassilis Spanoulis. Ruşii vor revanşa pentru înfrângerea dramatică din finala Final Four 2012 jucată tot la Istanbul.

Vezi aici cotele la pariuri online pentru ŢSKA Moscova – Olympiacos în Euroliga de baschet (19 mai 2017,  ora 18:30)

Fener, cu Bogdanovic, Sloukas şi Udoh la timonă, a câştigat 5 din ultimele 7 partide cu Real, incluzând un categoric 3-0 în play-off-ul sezonului trecut.

Statistica ne oferă informaţii preţioase pentru pariuri, iar Betano a realizat în acest sens un infografic cu cele mai importante cifre ale Final Four 2017.

Olympiacos are un avantaj la recuperări, acolo unde a adunat cele mai bune cifre din sezonul regulat, o medie de 37,4 pe meci. În plus, grecii sunt cei care oferă cele mai puţine aruncări în poziţii libere adversarelor, adică se apără foarte bine.

19 este numărul de trofee din palmaresul echipelor prezente în acest an în careul de aşi al baschetului european. Singura echipă care nu a câştigat niciodată competiţia este Fenerbahce, dar turcii speră în acest an având în vedere că joacă acasă, la Istanbul.

Spectacolul baschetbalistic te aşteaptă pe Betano.com. Intră în joc şi distrează-te!

Citeste despre:betano.com, pariuri sportive, baschet


Share On Facebook