(P) THE CHALLENGE 2016 Private Rally ajunge in Bucuresti, miercuri, 31 august

Publicat: 26/08/2016 | 11:57

Saptamana viitoare, Bucurestiul este din nou gazda unui super eveniment auto! Dupa ce, pe 6-7 mai anul acesta, multimilionarii inscrisi in raliul privat Gumball 3000 au avut ca oras final in traseul lor Bucurestiul, la doar 3 luni diferenta, capitala Romaniei este din nou pe harta magnatilor excentrici care vor participa la raliul privat The Challenge 2016. Acestia vor concura din Amsterdam pana in Belgrade, avand inainte de final o oprire in Bucuresti, unde vor ramane pentru o super petrecere in Clubul Player.

Avand in vedere ca participantii Gumball 3000 au fost placut impresionati de primirea de care au avut parte la finalul traseului de 7 zile, din Dublin la Bucuresti, dar mai ales de petrecerea organizata in cinstea lor in Clubul Player pe data de 7 mai, organizatorii The Challenge 2016 Private Rally au hotarat sa includa in itinerariul lor trecerea prin Bucuresti si, bineinteles, au solicitat organizarea petrecerii oficiale in acelasi club, Player.

 

 

 

Celebrul raliu The Challenge, initiat in anul 2002, aduna in fiecare an milionari din toata lumea, vedete de talie internationala, actori, cantareti si DJ faimosi, alaturi de cei mai excentrici bolizi pregatiti special pentru renumita cursa (Bugatti, Ferrari, Lamborghini etc). Acestia vor ajunge in Bucuresti pe data de 31 august, urmand a avea parte de o petrecere fabuloasa in aceeasi seara, in Clubul Player. Numele cantaretilor si DJ ilor internationali care vor gazdui petrecerea de miercuri, saptamana viitoare, vor fi anuntate in curand.

La petrecere vor putea lua parte si toti petrecaretii din Bucuresti si pasionatii de motoare puternice de sute de mii de euro, bolizii participanti la The Challenge 2016 urmand a fi expusi in parcare clubului, in seara respectiva.

Citește și...