Pana la 18 ani visa sa ajunga la manastire. Nicoleta Luciu a renuntat la ideea de a se calugari in momentul in care a dat de bani

Publicat: 14/11/2013 | 19:27

Desi pare imposibil, tinand cont ca, de-a lungul timpului, Nicoleta Luciu a fost mai mult o ispita pentru pacatosi, vedeta si-a dorit sa ajunga intr-o manastire si sa se calugareasca. Acest vis a fost spulberat cand a dat de “gustul” banilor.

Nu de putine ori, Nicoleta Luciu a declarat ca este o persoana credincioasa, urmand chiar si posturile atunci cand timpul ii permitea, insa putini se asteptau ca ea sa isi doreasca, in adolescenta, sa devina calugarita.

Nicoleta Luciu

nicoleta luciu

Multi ani, bruneta care a “rupt” inimile multor barbati si a ispitit si mai multi, si-a dorit sa ajunga intr-o manastire si sa ramana acolo pentru totdeauna. Din fericire pentru admiratorii Nicoletei, aceasta a renuntat la idee in momentul in care a inceput sa munceasca si sa realizeze ca poate obtine bani destul de usor, iar ca frumusetea cu care a inzestrat-o Dumnezeu nu trebuie tinuta ascunsa.

Nicoleta Luciu

“La 18 ani imi imaginam ca o sa fiu intr-o manastire, calugarita. Vorbesc serios. Tot liceul asta am visat. Sa devin calugarita. Dar intre timp am mai facut niste job-uri pe langa scoala, pentru ca aveam nevoie de bani, nu aveam o viata chiar roz. Cand am vazut ca pot face bani usor, muncind, mie nu mi se parea ca era o munca, era o placere sa ma duc sa lucrez ca hostess, sampling, imparteam tot felul de pliante pe la stopuri. Imi mai luam si cate o injuratura ca ii deranjam la geam, mai stateam la cate o gura de metrou, stateam in curent”, ne-a spus Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu

D.M.