Parada modei la liceul Jean Monnet. Elevii au prezentat colectia de iarna si au defilat cu haine si accesorii de mii de euro

Publicat: 14/01/2013 | 23:00

Intrarea de la liceul Jean Monnet, in prima zi de scoala de dupa vacanta de iarna, poate rivaliza cu publicul prezent la orice eveniment monden. Elevii au facut parada modei si au afisat tinute de mii de euro, cu haine si accesorii exclusiviste.

Luni dupa-amiaza, liceul Jean Monnet. Zeci de masini luxoase si de taxi-uri au oprit in fata institutiei, de unde au coborat elevii tot imbracati numai unul si unul, de parca s-ar fi aflat la o competitie in care s-au inrtecut in cele mai scumpe haine si accesorii.

Elev Jean Monnet

Elev Jean Monnet

Elev Jean Monnet

Elev Jean Monnet

Cum probabil habar nu au care este salariul minim pe economie, odraslele bogatasilor au afisat cu ostentatie tinute ce valorau chiar mai mult decat pretul unei masini la mana a doua, transformand curtea liceului intr-un veritabil podium. In pofida faptului ca vremea capricioasa le-au obligat pe fete sa renunte la fustitele si rochitele de-o plama, dar si la pantofiorii cu tocuri, acestea au demonstrat ca detin in dressing-uri si haine casual, dar tot de firma.

Elev Jean Monnet

Elev Jean Monnet

Elev Jean Monnet

Elev Jean Monnet

Elev Jean Monnet

La mare cautare in randul elevilor sunt gecile de fas Moncler, al coror pret depaseste suma de 1.000 de euro, cizmele de cauciuc Louis Vuitton, de aprocimxtiv 700 de euro  sau mai „modestele” UGG-uri, de 250 de euro, asta in cazul in care sunt produse originale.

Elev Jean Monnet
elev

Ca sa nu mai vorbim despre genti, intrucat fetelor le atarna pe brat cel putin cateva sute de euro, elevele fiind admiratoare infocate ale exemplarelor „firmate”. Nici baietii nu s-au lasat mai prejos, unii dintre ei afisand tinute chiar mai scumpe decat reprezentantele sexului frumos.

Elev Jean Monnet
Elev Jean Monnet
Elev Jean Monnet

Si baietii de la Jean Monnet prefera tot gecile Moncler, jeansii de firma si, obligatoriu, genti si curele semnate de designeri internationali exclusivisti, ale caror preturi sunt unele cu adevarat piperate.

Dana Enache

Citește și...