Paraseste azilul! Ce se intampla acum cu Zina Dumitrescu: „E insotita de o asistenta si…”

Publicat: 12/03/2015 | 00:17

Zina Dumitrescu locuieste intr-un centru de ingrijire de mai bine de patru ani. In aceasta primavara, "mama modei romanesti" va manca mielul de Paste in confortul casei sale, acolo unde va petrece cateva zile in compania fiului si a nurorii.

Zina Dumitrescu jubileaza! De mai bine de patru ani, indragita creatoare de moda locuieste la centrul de ingrijire pentru batrani din Snagov, intrucat nu-si mai putea purta singura de grija. Fiul sau o viziteaza tot timpul si are grija sa nu-i lipseasca nimic, iar anul acesta, de Paste, a hotarat sa o ia acasa, pentru cateva zile:

„Mama Zina” sta la azil de mai bine de trei ani

„Oricine de la centrul nostru poate merge acasa atunci cand isi doreste, iar doamna Zina Dumitrescu nu face exceptie. Am inteles ca a vorbit cu fiul sau, iar de Paste va merge acasa cam doua zile. Este putin mai complicat pentru ca va trebui sa fie insotita in permanenta de o asistenta care sa-i dea la timp medicamentele, pentru ca altfel sigur le va incurca sau va lua prea multe. Ramane sa stabilim detaliile sa vedem cum putem face”, a declarat Ion Cassian, directorul centrului de ingrijire, pentru CANCAN.ro.

Se intelege bine cu nora

zina dumitrescu

In ultimii ani au aparut tot felul de zonuri conform carora Zina Dumitrescu nu s-ar intelege cu fiul sau, dar nici cu sotia acestuia. Ei bine, Ion Cassian sustine contrariul:„Catalin isi viziteaza mama de cateva ori pe luna, iar de cele mai multe ori vine si cu sotia lui. Cu totii se inteleg de minune, au o relatie frumoasa. Catalin si sotia locuiesc in apartamentul mamei lui pentru ca este mai mare, el avand un apartament al lui, dar cu numai doua camere. Este apartamentul mamei lui, e normal sa stea in el cu sotia”, ne-a mai spus el.

zina dumitrescu

 

CITESTE SI

Am aflat adevarul! Cum a ajuns Zina Dumitrescu la zil si ce relatie are cu patronul centrului de ingrijire!

Zina Dumitrescu, de nerecunoscut! Cum poate sa arate acum femeia care a scris istorie in moda din Romania!

Aflata la azil, Zina Dumitrescu a fost data in judecata! Are legatura cu fiul ei
 


L-a regasit pe Dumnezeu

Zina

De-a lungul vietii, Zina Dumitrescu nu a fost foarte apropiata de Dumnezeu, cel putin nu in mod public. De cand este la azil, insa, „mama modei romanesti” s-a refugiat in credinta si se roaga in fiecare zi: „Doamna Zina se simte foarte bine, la varsta pe care o are in buletin se simte magnific. Cred ca si credinta o ajuta sa aiba un tonus atat de bun. Este credincioasa din fire si se spovedeste si se impartaseste in fiecare luni, atunci cand vine preotul la centru nostru de ingrijire”, ne-a mai spus directorul caminului de batrani.
 

Georgiana Coman

Citește și...