Parintii lui Silviu Prigoana, marturii incredibile despre scandalul dintre Silviu si Bahmu. „Copiii sa ramana la…”

Publicat: 12/01/2015 | 00:24

Silviu nu este un barbat sensibil, iar copiii ar trebui sa ramana in grija Adrianei. Sunt declaratiile explozive pe care parintii milionarului le faceau la ultima cearta serioasa a celor doi. Marioara si Vasile mai spuneau si ca cei doi joaca teatru.

Chiar daca au incercat mereu sa se tina departe de agitatia din Bucuresti si iubirea cu nabadai dintre Prigoana si Bahmu, parintii lui Silviu, Marioara si Vasile, au fost la curent cu fiecare scandal iscat intre ei. Intrebata daca simte nevoia sa isi sprijine fiul in momentele grele, mama lui Silviu a marturisit ca acesta nu este un barbat sensibil.

Parintii lui Prigoana cred ca Silviu si Bahmu joaca teatru la televizor
Parintii lui Prigoana cred ca Silviu si Bahmu joaca teatru la televizor

„Silviu nu sufera, nu are nevoie de mama, ca sa-l mangaie. El nu e fiinta din asta care sa se faca praf ca mama n-a venit sau ca mama a plecat. El e cu… treburile lui de servici.  Nu este sensibil” declara Marioara Prigoana, in urma cu ceva timp. De vazut, nu prea se vad. Batranii stau intr-un apartament modest din Gherla si nu merg in vizita la Bucuresti aproape niciodata.

Marioara Prigoana recunoaste ca Silviu nu este un barbat sensibil
Marioara Prigoana recunoaste ca Silviu nu este un barbat sensibil

  Unii ar putea sa creada ca sunt certati. „Noi nu i-am vazut, daca noi nu mergem la Bucuresti… Numai cu telefoanele. Ati mai vorbit cu ei de cand s-a intamplat buba? Nu, ca n-am vrut sa stie ca noi stim. Opiniile noastre le tinem pentru noi. Oricum, suferim pentru ei. Nu ne este totuna ca Silviu se desparte de nevasta” au declarat parintii lui Silviu.

„Silviu o iubeste”

Intrebati daca ei cred ca Silviu isi mai iubeste nevasta, Marioara si Vasile Prigoana dadeau un raspuns neasteptat. „Sigur ca o iubeste. Pai de ce nu? Numai fac teatru. Le place sa se tot dea in spectacol. Ne doare, dar n-avem ce face”.

prigoana

Pe nora Bahmu, parintii lui Prigoana n-au cunoscut-o prea bine. Totusi, asta nu i-a impiedicat sa o indrageasca. La un moment dat, recunosteau chiar ca brunetei nu ii este usor sa traiasca langa Silviu. „O iubim ca pe copiii nostri, noua ne pare rau ca ea sufera acolo, langa Silviu ca el e… cu ale lui” a declarat mama lui Silviu Prigoana.

Marioara si Vasile Prigoana isi duc batranetile la Gherla, intr-un apartament modest
Marioara si Vasile Prigoana isi duc batranetile la Gherla, intr-un apartament modest

Surprinzator, insa, parintii lui Prigoana sustineau ca e mai bine ca cei doi sa divorteze. „Sa se desparta, ba sa se desparta si prin lege si fara de lege. Daca doi nu se iubesc si au apucat sa se urasca, la ce foloseste sa mai stea impreuna? Lasa, ca daca stau separat, raceala ii face sa simta lipsa lu’ unu, lipsa lu’ celalalt, dar nu asa fortat stam ca avem doi copii. Ce va fi? Copiii fac scoala si au mama si au de toate, nu trebuie sa stea fortat. Nu se mai iubesc, la revedere, unul intr-o parte, unul in alta. Eu asa zic. V-ar surprinde daca s-ar recasatori? Nu ma surprinde ca doar m-am obisnuit cu ei ca si cu laptareasa” mai spunea Marioara.

CITESTE SI S-A TERMINAT! Silviu Prigoana, ipoteza socanta in privinta divortului de Adriana Bahmuteanu: “Foarte urat!”

„Copiii sa ramana la Adriana”

Mama lui Prigoana sustinea la ultima lor cearta, ca, in cazul divortului, copiii ar trebui sa ramana in grija Adrianei. „N-ar fi lege care ar da copiii la tata. Copiii la mama si daca o bucata de paine va manca, tot la mama va sta. Daca nu se iubesc, sa nu stea impreuna. Sa se desparta, ca despartirea ii uneste pe urma. Ca vede ce merita unul si ce merita celalat. Sa se respecte, sa se iubeassca, ca atunci si copiii au ce sa vada si sa invete” mai spune mama lui Silviu.

Mama lui Prigoana sustine ca minorii ar trebui sa ramana in grija Adrianei
Mama lui Prigoana sustine ca minorii ar trebui sa ramana in grija Adrianei

Invitati sa le transmita un mesaj celor doi soti certareti, parintii lui Silviu au facut un apel… inedit. „Ne e dor de voi, veniti sa ne vedeti si sa-i aduceti si pe cei mici, ca ne e dor de ei. Si sa fiti cuminti, sa nu va mai dati in spectacol, de fapt, asta stiti, voi dar vreti sa va cunoasca lumea, numai de-aia” au completat parintii lui Silviu Prigoana, in 2012, la ultima cearta serioasa dintre milionar si Bahmu. 

Adina Lacatusu