Paris Hilton le-a spus fanilor că a inventat selfie-urile, dar a fost aspru criticată! Care e de fapt adevărul din spatele acestui tip de fotografie

Publicat: 29/11/2017 | 18:18

Paris Hilton a publicat pe contul său de Twitter două imagini în care apare alături de o blondină la fel de celebră. În dreptul pozelor aceasta a scris şi mesajul "În urmă cu 11 ani, eu şi Britney Spears am inventat selfie-urile", dar a fost rapid criticată de către fani.

Din câte se pare, numeroşi internauţi i-au lăsat celebrei Paris Hilton comentarii, pe respectiva reţea socială, prin care i-au demonstrat contrariul. În imagine ea e alături de cântăreaţa Britney Spears, iar pozele fuseseră făcute în 2006.

Mai mult, oamenii au găsit şi de când datează de fapt prima fotografie de tip selfie. Deşi fenomenul a primit în ultimii ani un nume şi a devenit foarte popular, primul selfie a fost realizat în urmă cu 167 de ani! Cel care şi-a făcut prima imagine de acest fel a fost Robert Cornelius, care în 1839 s-a pozat lângă micul său magazin de lămpi, în oraşul american Philadelphia.

Pe atunci, acesta avea o vârstă de 30 de ani, iar în poză se poate observa că are o expresie nesigură, pentru că nu ştia dacă poza lui va ieşi sau nu, noteză şi cei de la bbc.com. De asemenea, el a stat nemişcat aproximativ 15 minute pentru că tehnologia din acea vreme nu le permitea fotografilor să fie mai rapizi de atât.

Când a văzut că a stârnit un val de reacţii în acest sens, Paris Hilton a participat într-o emisiune TV în care şi-a cerut scuze şi a spus că doar a glumit când a făcut respectiva postare. Vedeta de 36 de ani a mai adăugat că nu se aştepta să fie numită „o mincinoasă” de către fani sau ca toată lumea să „reacţioneze atât de agresiv”.

Citește și...