Paşte în stil American! Uite unde trăieşte vrăjitoarea Oanei Zăvoranu

Publicat: 17/04/2017 | 23:40

A scăpat de puşcărie, nu şi de procese, dar şi-a făcut bagajul şi a decolat spre America, cu tot cu descântece. S-a instalat într-o vilă cu piscină şi jacuzzi, grădină mare cu multe plante şi-un grătar tocmai bun de perpelit micii. Vorbim despre Melisa, cea care-i făcea magii Oanei Zavoranu şi care acum le spune americanilor cum stă treaba cu deochiul. Luată de valul pregătirilor, Melisa a confundat sărbătoarea Învierii cu cea a naşterii Domnului.
 

La fiecare sărbătoare, Melisa umple masa cu produse tradiţionale preparate ca prin magie chiar de ea. Anul acesta, sărbătoreşte Paştele în stil american. Poate din cauza fusului orar, Melisa a confundat Învierea cu naşterea Domnului: „Ne apucăm de treabă pentru că tradiţia românească cere ca să fie curăţenie, ca să fie prosperitate pentru că se apropie naşterea Domnului Iisus Christos! Iar la noi, în România, toată lumea se apucă de curăţenie, de prosperitate, au sufletul deschis, curat, suntem în postul Paştelui… şi chiar dacă nu sunt în România şi sunt în America, vreau să ţin tradiţia românească.”, spune Melisa.  

Înainte să treacă la cratiţă, s-a ocupat de curăţenia din curtea cu piscină şi jacuzzi. Căruţul de la supermarket pare neîncăpător pentru lista de cumpărături a Melisei. Pe lângă sticlele cu alcool şi o sumedenie de produse d’ale gurii, a găsit şi elementul care o s-o facă să respire aer de România, nişte lalele.  

 

Citește și...