Patruleasa recunoaste ca a trecut printr-un calvar: „M-am gandit chiar si la o mama surogat”

Publicat: 27/07/2011 | 00:00
Patruleasa recunoaste ca a trecut printr-un calvar: „M-am gandit chiar si la o mama surogat”
Simona Patruleasa i-a acordat bunei sale prietene, Andreea Marin Banica, un amplu interviu, filmat special pentru site-ul www.scoalamamelor.ro, in care a vorbit pentru prima oara despre calvarul prin care a trecut, timp de cativa ani, in incercarea de a-si vedea implinit visul de a deveni mama. In cele din urma, ultima solutie, de fertilizare in vitro, s-a dovedit a fi eficienta.

Dupa ce cotidianul CANCAN a publicat in premiera, in primavara acestui an, informatia potrivit careia Simona Patruleasa a reusit sa ramana insarcinata in urma unei fertilizari in vitro, vedeta de televiziune recunoaste ca a fost supusa acestei proceduri. Marturisirea a fost facuta in cadrul unui interviu ” fara perdea” acordat de vedeta Kanal D, Anndreei Marin Banica. Pe sleau si fara pic de rezerve, viitoarea mamica, care va naste la jumatatea lunii august primul sau copil, a vorbit despre sacrificiile pe care le-a facut de-a lungul timpului pentru a deveni parinte.

„In urma unei analize, care se face de doi-trei ani incoace in afara tarii, o analiza de sange care iti arata rezerva ta foliculara, am aflat ca nu voi putea sa am un copil pe cale naturala. Cand doctorul mi-a spus „Simona, tu nu vei putea sa ai un copil”, eu i-am spus: „Nu. Eu voi avea copii”. A fost un moment de cumpana peste care nu am stiut daca o sa reusesc sa mai trec. Am fost la un pas de a apela la ajutorul cuiva specializat”, si-a inceput povestirea Simona, facand referire la ajutorul unui psiholog. Hotarata sa incerce toate caile posibile si imposibile pentru a avea copilul sau, desi Sabin Ivanof, sotul ei, ii sugerase sa ia in calcul si posibilitatea unei adoptii, Simona a inceput sa caute pe internet cai legale pentru a-si realiza visul.