Pe cine alege Andreea Balan dintre Keo si Michael? Vezi ce spune cantareata despre colaborarea cu fostul ei iubit

Publicat: 01/09/2014 | 19:03
Pe cine alege Andreea Balan dintre Keo si Michael? Vezi ce spune cantareata despre colaborarea cu fostul ei iubit

Andreea Balan si Keo par sa fi trecut cu bine peste neintelegerile dintre ei. Cei doi artisti s-au impacat, insa doar pe plan profesional. Intre timp, chiar daca fostul iubit o vrea inapoi, blondina are planuri mari cu... actualul.

Andreea Balan a reusit sa depaseasca momentele critice prin care a trecut si sa vorbeasca fara lacrimi in ochi despre relatia ei cu Keo. Acum, cantaretul ar vrea-o inapoi si chiar si-ar dori si o familie alaturi de ea, insa Andreea lasa de inteles ca e prea tarziu.

Andreea Balan

CITESTE SI:

Andreea Balan e-n stare de soc! E strigator la cer ce se intampla cu bunica ei, internata, si ce i-au spus medicii!

Povestea talismanului Andreei Balan! A primit de la admiratori ceva ce ii seamana izbitor! Vezi cel mai de suflet obiect al ei

“Si-a dat seama, prin comparatie probabil, ca eu am fost femeia vietii lui! (…) Relatia lor nu avea cum sa reziste. Universul, Dumnezeu, ofera oamenilor ceea ce au daruit! Nu stiu ce s-a intamplat, el acum imi spune ca cei 8 ani de zile au canjtarit mult si isi doreste sa ne impacam!”, a declarat pentru o emisiune TV Andreea Balan.

keo si misty

Andreea sustine ca abia dupa ce a vazut ca a pierdut-o, Keo a realizat ca pe ea o vroia de fapt si nu pe Misty. Cu toate acestea, intre ei nu mai este loc decat pentru o colaborare strict profesionala.

Andreea Balan

“Acum, dintr-odata, pentru ca sunt in alta relatie, sau pentru ca nu a gasit ce si-a dorit oin partea cealalta, acum vrea copii si familie. Vedeti voi, cand vezi ca pierzi, abia tunci iti dai seama ce ai pierdut si ce vrei. Sentimentele nu mai exista, suferinta a trecut! Acum, putem colabora in continuare! 8 ani mi-a fost sfatuitor, putem avea o relatie frumoasa ca amicitie! Nu o sa platesc nimic pentru colaborarea asta!”, a mai spus Andreea.

Keo i-a dedicat o melodie

Chiar daca fostul ei iubit i-a dedicat o melodie, Andreea nu s-a lasat impresionata de acest lucru. Singura sa reactie a fost doar… sa ii ureze numai bine lui Keo.

Andreea Balan

“E o piesa frumoasa! Sper ca ceea ce s-a intamplat sa ii fie o lectie de viata! Si eu am invatat ca trebuie sa ma iubesc mai mult si sa nu mai fac atatea compromisuri. Mai ales atunci cand vreau o familie si un copil, sa nu mai astept si sa imi vad de drum.”, a mai spus cantareata.

Asteapta sa treaca macar un an de zile langa Michael

Andreea Balan se vede pentru foarte mult timp alaturi de “americanul ei”, asa cum a fost numit actualul iubit. Cu toate acestea, blondina inca mai are emotii pana in clipa in care va implini 1 an langa el.

Andreea Balan

“Cu Michael sunt de cateva luni. Astfel de probleme se pun abia dupa o perioada. Acum nu pot sa fac un copil, am foarte multe contracte, multe spectacole de onorat. Nu e angajatul meu, nu se muta in Romania. Eu i-am spus ca vreau sa calatoresc si vreau sa calatorim in toata lumea. Daca rezista 1 an de zile, vino atunci si intreaba-ma cand ma marit!”, a conchis artista.

R.O.