Pe fetele lui Salam, Minune si Guta le stii, dar pe a lui Vali Vijelie nu ai mai vazut-o! Si-a tinut fiica ascunsa pana acum!

Publicat: 13/12/2015 | 00:20

Vali Vijelie este un barbat implinit din toate punctele de vedere, deoarece are o familie frumoasa si o cariera invidiata de multi. Doar mariajul sau a fost unul cu suisuri si coborasuri, din cauza infidelitatii manelistului.

Artistul are doi copii, un baiat si o fata, pe care ii iubeste ca pe ochii din cap. Cati este fiica lui Vali Vijelie, in varsta de 17 ani, si arata arata tot mai bine pe zi ce trece. Fata cantaretului a fost botezata de Adrian Minune. Numele ei care apare in certificatul de nastere a fost pus dupa numele pe care il are si sotia lui Minune, Cati.

 

Vali Vijelie impreuna cu fiica sa, Cati
Vali Vijelie impreuna cu fiica sa, Cati

 
Casatoria dintre Vali Vijelie si sotia sa, Carmen Trifu a fost presarata cu certuri si scandaluri. In 2011, Vali Vijelie era sa divorteze de partenera sa de viata, din cauza ca nu a putut sa renunte la escapadele sale amoroase.

 

 

Interpretul in vacanta cu familia
Interpretul in vacanta cu familia

 

 

Aventurile pe care le-a avut tatal tinerei se pare ca au reusit sa o afecteze si pe Cati foarte mult, din cauza ca atitudinea pe care o avea fata de tatal sau in acea perioada era total schimbata. Insa, odata cu trecerea timpului lucrurile au revenit la normal.

 

 

Vali Vijelie si sotia, in tinerete
Vali Vijelie si sotia, in tinerete

 

Din cauza ca nu a fost fidel si nu poate renunta la femeia  cu care a dus o viata dubla, Carmen a decis sa ii faca bagajele lui Vali Vijelie si sa i le puna la usa. Pentru o perioada de timp cei doi au fost certati, insa intr-un final femeia s-a decis sa il ierte, sa ii mai ofere o sansa.

 

Vali Vijelie
Vali Vijelie

 

 

CITESTE SI:

Decizie luata de Vali Vijelie! Dupa ce a fost prins cu amanta, iar nevasta a vrut sa il paraseasca, manelistul…

Vali Vijelie, la mana nevestei! Ce a ajuns sa faca pentru a fi iertat de Carmen, dupa ce a inselat-o

 

Nu se poate abtine de la amante!

Intr-un interviu, Vali Vijelie a recunoscut ca a calcat stramb, dar a facut si cateva precizari. Manelistul a spus ca nu vrea sa isi raneasca sotia, dar ca atunci cand vede o femeie frumoasa, pur si simplu nu se poate abtine: simte nevoia sa o aiba, asa ca iese imediat la atac!

Oana Pascaru